December

December

fredag 29 september 2017

Månadens sista fredag

Idag är det fredag. Jag är ensam på jobbet - det är riktigt skönt. Speciellt när jag inte mår bra. Känner att det är mycket igång i kroppen. Den värker mer än förr - från ryggen och ner men jag känner mig också som att jag har en influensa i kroppen. Är lite täppt i näsan och känner mig febrig.

Men det är ju återigen så svårt - är det fibron/ME eller håller jag på att bli rejält snuvig.

Det sista vore ju inte så konstigt eftersom sonen varit hemma och förkyld. Dottern klagar som många andra runt omkring.

Men inget får bryta ut förrän tidigast söndag!

Ska ju gå på Cats i morgon och sen ut och äta ihop med mina ungdomar. Det ska blir så trevligt.

Mindre trevligt är det ju att det ska bli strul i staden. Demonstrationer och elände. Så jag har inte riktigt koll på vart jag kan parkera. Har ju en plats jag tänkte stå på för det ligger mellan Scandinavium och restaurangen. Men det ligger också nära där dom ska gå :/

Jag har lite backup men vi får nog vara ute i rätt god tid. Det börjar 3. Insläpp fr 2 så senast 1 ska vi åka hemifrån. Då ska jag ha hunnit ut med hunden först så det blir en intensiv dag.

Kom på mig själv i dag att jag inte tänkt på smärtan på en kort stund tidigare idag. Härligt men nu är det jobbigt igen.

Igår gjorde jag något som jag inte trott jag skulle göra - jag såg en hel fotbollsmatch på tv!

Östersund mot tyskt lag i UEFA. Patriotism klappar hårt :D

Och jag kan också förstå att man tittar. Speciellt när man nu som jag fick känsla för ett lag och ville att dom skulle vinna och det gjorde dom så det var spännande.

Annars så har jag inget lag jag tyckt varken bu eller bä om och då är det ju inte ett dugg kul att titta. Inte ens om det är Landskamp etc.

Men nu - lilla Östersund välter fotbollsvärlden - ja då kan t o m jag titta och tycka det var kul. Sen var det inget annat på tv heller och en total slump att jag började titta för jag hade inte koll på att man sände matchen på tv.

Och igen - ryggen! Det är som om musklerna precis i ryggslutet är stenhårda och det gör att det ömmar och drar och det gör det hela vägen ner genom benen.

Så hur ska det gå imorgon? Cats är väl nästan 3 timmar med paus. Uj uj uj.

Men det kommer gå fort för jag tror att Cats kommer vara fantastiskt.

Må Gott

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar