December

December

onsdag 9 augusti 2017

Åh nej!

Det sitter en förkylning i min kropp!

Vaknade i natt och var genomtäppt och fick stappla upp för att leta fram näsdroppar och idag har jag en konstigt känsla i huvdet och näsans regioner som gör att jag känner mig snuvig och eländig men ändå inte helt kass.

Så konstigt man kan må i allt.

Känna sig förkyld men ändå inte helt och hållet.

Och jag har inte tid med detta! Men jag är på jobbet och det är kanske just nu den lugnaste platsen. Pillar med lite papper och har inte så mycket att göra så det är på sitt sätt vila.

Igår var sonen och skrev sitt kontrakt på lägenheten och på tisdag nästa vecka ska han få nycklarna. Det blir halva månaden och jag hade ju velat ställa massa konstiga mammafrågor men det hann vi inte med.

Killen som har lägenheten fastnade i trafik och hade sen bråttom därifrån men lite fick jag med - som att han ska ha ett kontonummer att betala till så han kan lägga in det på ett autogiro varje månad från ett räkningskonto - killen sa först - du kan swisha - no no no!

Det är hyran och sen el och bredband som killen betalar eftersom det står på honom nu och det är andra hand så det får vara så - även om jag kanske inte hade accepterat just el och bredband men han hade ju uppsägning på det själv och - ja det får vara men jag ville ju att han ska skicka spec över elen tex eftersom den är rörlig.

Men det blir nog bra och vi vet ju vem killen är så det är ju en trygg känsla och hans föräldrar känner sonen rätt väl också.

Ska hämta upp sonen sen idag. Han ska till frissan och sen får vi gå till banken för dom har skickat ut något konstigt papper så jag är själv inte helt säker på att det är rätt och riktigt - kan vara en bluff så bäst är att gå in med det direkt på bankkontoret.

Sen ska det handlas kattmat - en stor säck så det räcker fram mot jul i alla fall.

Har varit på vårdcentralen och tagit veckans injektion. Fick först sätta mig inne i ett hörn då det var upptaget på min vanliga väntplats. Den som gör att jag ser korridoren med sköterskornas rum och nu är jag så känd på stället att det var bara att titta på mig och nicka istället för att gå och ropa upp mitt namn. En annan fördel är ju att jag genom henne bokade en läkartid. Så 7 september ska jag träffa honom och då vill jag ha kortisonsprutan i min axel.

Sen var jag in på apoteket och även där är jag nu ett känt ansikte och jag känner ju igen dom som är bakom kassan och man kan prata bort en liten stund också. Hon sa när jag köpte vanliga näsdroppar att det är många som är förkylda just nu. Tidigare än vanligt så jag är i gott sällskap.

Men jag hoppas det är något som snabbt kan gå över. Får boosta med te och ingefära och honung, citron och vitlök i kväll.

Eller en stark gryta eller soppa för det är väder till det. Som det regnade i morse. Just nu är det uppehåll och det skulle skina upp fram emot eftermiddagen. - Men som sagt - det är bra för svampen.

Må Gott

1 kommentar:

  1. Hejsan,vännen! Nu är jag tillbaka igen med ny blogg och ny lust att skriva. Kanske upplevs det som tröttsamt....men det är som det är. Nu ska jag iaf hålla fast vid den här. Lovar!! Kram!

    SvaraRadera