December

December

tisdag 8 augusti 2017

Hålla koll på tider!

Jag tycker själv att jag har rätt bra koll på tider men - nä så är det inte - numera.

Jag missade min akupunktur förra veckan och fick tack och lov en ny utan att betala något extra för det.

Idag sitter jag i godan ro i soffan och väntar mest på att tiden ska gå eftersom jag ska på akupunktur.

Tänker som ett mantra i huvudet 12:30 och så känner jag väl att det är något som inte helt stämmer.

Nej!

Klockan 11:30 hade jag tid.

Herre jösses - då var klockan 11:15. Så på med en klänning - bara att dra över huvudet. I med mina mediciner och iväg.

Tar ca 5 min med bilen och ja - jag kom i tid! Men man känner sig lite omskakad då den där lugna förmiddagen byttes ut till smått kaos.

Och nålarna - ja dom gjorde extra ont i dag när hon skulle sätta dom. Precis som om musklerna är spända rejält och inte vill låta nålarna glida ner i dessa. Men det gick bra sen och nu har jag 1 gång kvar. - Nästa vecka och jag har gått 10 gånger. Det kan ju ökas ifall det behövs men jag hoppas på att slippa - det är ju ändå en extra sak att ha varje vecka.

Och nästa vecka ska nya sängen komma förhoppningsvis och min kropp ska må så förträffligt bra. Eller inte. Det kan ju sen - helt klart medveten om det - att det kan ta några eller flera veckor för kroppen att anamma den nya sängen.

Vi åkte igår till Mio och sonen skulle titta på ett soffbord. Det var sista dagen med deras stora sommarrea.

Precis innanför dörren stod hans bord. Han hade tittat på det tidigare och tom tagit kort på det. Dyrt var det då 2750: - sen nedsatt till 1950 och nu - 750:-  så nedsatt 2000:- - ett fynd och utställningsexet men vad gör det?

Sen hittade han både byrå och sängbord samt lampor och 2 klaffstolar så nu börjar hemmet bli så komplett som det kan bli innan man flyttar in. Det är en spegel som saknas som är väl lite bra att ha på en gång.

Och det bästa var ju att det som fanns i butiken igår - sängbord och soffbord - nu körs hem med byrån och sängen när han fått tillgång till lägenheten.

För det var ju lite så att det var för stort för att få in i bilen och takräcket var ju på men då skulle vi behöva få bordet inpackat osv. Nu slapp vi allt sånt!!

Kollade även statusen på min säng som också ska köras hem - ja den kan komma nästa vecka också.

Idag åker sonen och jag till lägenheten och där ska han möta killen som han ska hyra av och skriva kontrakt!

Idag är det varmt, kvavt och ingen luft här inne på kontoret. Jag känner hur trött jag är men jag var rejält trött igår också - hela dagen, hela em, hela kvällen tills jag gick och la mig. Det gjorde jag sent för jag tittade först på Arvingarna och sen på den Australienska deckaren men sen sov jag trots fullmånen gott hela natten och vaknade till vid 9.

Och vädret - ja sommaren lär väl komma nu när skolorna snart ska börja och alla semestrar tar slut - ja inte min då förståss - som har tänkt ta en vecka nu sen i augusti och sen också i september.

Må Gott

1 kommentar:

  1. Det är verkligen ett konstigt sommarväder. Men hellre så här än så varmt så man knappt kan andas. Du kommer få så fint med alla din fynd och ny säng. Följer det med spänning! :))
    Ha en bra dag. Kram från Paula

    SvaraRadera