December

December

måndag 14 augusti 2017

Måndagsblues

Ny vecka och för många så är nu semestrar och annat slut. Sonens tex och på jobbet har min nya kollega kommit idag.

Solen skiner just nu men det ska komma regn och det i morgon och på onsdag också ev - vilket nog är typiskt eftersom jag då ska vara på kulturkalaset och titta på Weeping Willows - det blir regnkläder.

Helgen kom och gick.

Slutet på förra veckan var jag själv på jobbet och har inventerat, slängt gamla saker ur frysen och haft mig. Skönt att få det gjort.

Och i lördags blev det skogen. Det har varit så torrt och det sista regnet hade inte lyckats få fart på svampen - än! Men kantareller tar visst god tid på sig att växa upp och på min gömma var det inte mycket smått heller men det blev ett durkslag och det blir middag idag av detta.

Igår söndag blev det inte mycket gjort. Fick kört dottern till jobbet vid halv 7 och sen hem och sova lite till för att senare hämta hem dottern igen. Har tittat på friidrotten på tv - brukar inte se så mycket som jag gjort men det har inte funnits något annat och även om solen var framme igår så var det för varmt att sitta i solen och kyligt i skuggan.

Den här veckan - på onsdag kommer min nya säng - wow - det ska bli skönt att få lägga sig i den. Hoppas jag. Tänk om den inte blir bra! Men det blir den - bättre än den gamla måste den bli.

Det är en splittrad jobbvecka. Började tidigt idag för att kunna gå tidigare i morgon. Så idag blir det 5 timmars jobb och imorgon 3.

Ska hänga på låset när en second hand öppnar efter sommaren. Kan finnas mycket kul kanske. Sen ska dottern till tandläkaren vid 4 så vi har en timme på oss hos second handen men det hinner vi gott på för det ligger i närheten.

Onsdag ska jag ha semester. Vi ska åka in till stan jag och dottern och gå på kulturkalaset. Tänkte att vi skulle äta ute någonstans också.

Torsdag- ja jobb igen och sen semester på fredag om sonen får ledigt för att hjälpa honom med flytt. Väntar ju också på hans möbler och dom har inte kommit än. Det är ju mer än säng som han väntar på. Och har vi tur så kan allt sammanfalla på fredag.

Sen jobbar jag på lördag och på söndag så är det flyttbestyr.

Ska också hämta hem sonen om nätterna denna vecka - får se det som rejäl kvalitetstid att få umgås med honom på tu man hand så där 30-35 min.

Ja jag undrar hur detta ska gå. Är trött - men det är ju ingen nyhet - det är jag jämt och alltid numera.

Lite ont i svalget men förkylningskänslan från förra veckan är borta men igår hade jag en blämma på tungan. Så mellan allt som händer denna vecka får jag se till att vila!

Må Gott

1 kommentar:

  1. Så mycket roligt du har framför dej! Men som sagt, det kan bli mycket och då är risken överhängande för att man får betala för det med sämre mående. Trist att det ska vara så.
    Ha det bra! ❤️

    SvaraRadera