December

December

måndag 10 juli 2017

Måndagsblues

Det är måndagmorgon - och mitt huvud känns så tungt!

Ja det nynnar jag på idag. Är trött, seg, trött och segare och - ja trött.

Trots att jag sovit bra under hela natten men det blev inte mer än ca 8 - 9 timmar kanske och min kropp mår ju som bäst vid 10-12 timmar.

Men men vad göra.

Jag är på jobbet och då en timme tidigare än vad jag brukar vara här. Oftast börjar jag 13 men nu var jag klar vid innan 12 och jag tänkte göra lite ärenden efter jobbet.

När jag städade kollade jag efter ett kvitto på ett par skor jag köpte. Den högra skon knarrar något bedrövligt och jag vill inte använda dom för den sakens skull. Så nu ska dom reklameras för något är ju fel i limning eller liknande av sulan för den vänstra skon är tyst.

Sen ska jag till Mediamarkt och reklamera en platta. Den gjorde en programuppdatering och efter det kan jag inte få tag på några appar. Den hittar inte säger den och det är olika felkoder hit och dit. Så nej, nu får dom fixa det - eller dom skickar väl iväg den.

Har ju en extra försäkring och den köptes i februari. Jag använder den mest till att läsa sociala medier men jag har också appar på den till playkanaler. SvtPlay, Cmore, HBO Nordic, Viaplay. Har inte minne på telefonen så att jag kan något där.

Någon dag ska jag åka in till samsung i stan och be om hjälp. Den säger att jag inte har lagringsminne kvar men jag vet inte hur man ska flytta saker till kortlagring som jag har också. Flyttar på lite men det hjälper inget. Så det är frustrerande för jag har inte så mycket på telefonen mer än det viktigaste för mig.

Igår gjorde jag inte nåt. Sov gott den natten - sov mina 12 timmar och det var så skönt. Det blev frukost ute och sen tog jag en promenad med vovven. Solen sken men det var inte jättevarmt men sen så blev det mer och mer molnigt.

Det blev lite handling på ica inför veckan som kommer och gårdagens middag blev pastasås på lövbiff, champinjoner och broccoli. Dottern gjorde en sockerkaka och den åt vi sen med grädde och jordgubbar.

Jobbar idag och ska jobba resten också tror jag. I morgon ska jag på akupunktur och på onsdag spruta och då är jag ändå uppe och ska iväg.

Men det är väldigt lugnt här och det är skönt. Har lite bokföring för juli att ta hand om och sen ska jag också städa ur min skrivbordshurts. Där ligger mycket gammalt och skräpar. Det är bra att kunna göra sånt. Fick ju rensat en hel del i fredags.

Sonen jobbar denna vecka också. Och det är redan aviserat att det blir övertid så det är inte att räkna med annat än att han ska hämtas hem efter 12.

Dottern slutar om en timme (13:30) och jobbar i morgon och är sen ledig fram till helgen då hon jobbar igen.

Kanske kan vi gå ner i källaren och röja ut och hämta fram saker hon har där. Hon har i ett skåp presenter som hon fick på bla studenten men också på födelsedagar och som hon ska ha med sig. Det finns även annat där om hon får ta med sig till sitt förråd :)

Det skåpet har jag planer för också. Det ska upp till lägenheten och omförvandlas till ett klädskåp.

Det är ett linneskåp som min farmor beställde en gång i tiden och på baksidan finns adresslappen kvar och den ska självklart vara kvar också. Och avsändaren är xxx kistfabrik - dom gjorde också skåp och annat förutom kistor - om det är kistor för döda eller kistor till bröllop - det vet jag inte men lite kuriosa och roligt är det.

Relaterad bild

Inte precis som det här men liknande och mitt har orginalmålningen kvar - en gulaktig ådrad sådan men jag ska måla om den.

Och sen ska det bli någon form av hallmöbel med eller utan dörr. Jag har inte bestämt mig om det ännu. Och i lådan - ja kanske skor eller också vantar osv.

Bildresultat för hallmöbel

Ja det är ju en massa planer i mitt huvud. Får se vad som blir förvekligat eller ej.

Men vad vore livet om man inte hade drömmar. En del kan man förverkliga och andra ska vara just drömmar.

Må Gott

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar