December

December

lördag 8 juli 2017

Andas ut!

Lördag och den här dagen började med mörka moln och regn!

Som det passade bra. Och så besviken jag blev när det sen höll upp och det blev blå himmel och sol!

Är man knäpp eller är man knäpp.

Ja må hända men jag hade mått bättre av regn och mulet väder och kunnat gå och lägga mig tidigt. Men när det är så ljust som det blir med en solig kväll - ja det blev lite omöjligt.

Så nu är klockan över 9 och jag tittar på Jamestown samtidigt som jag bloggar lite. :)

Vaknade alldeles för tidigt i morse och natten var urusel. Vaknade varje timme. Inte bra - inte bra alls när man behöver sin skönhetsömn.

Men vi hade också ett mission idag. Så dottern var och puttade på mig där jag låg - vaken men blundandes.

Så upp och upp med datorn - den är ju oftast i sin datorväska i väntan på vardag och jobb. Logga in på ticketmaster och vänta.

11:23 var bokningen klar då biljetter släpptes klockan 11.

Så om ett år och några dagar - 10 juli 2018 ska jag och dottern vara på Ullevi och titta på Ed Sheeran. En av hennes favoriter och hon såg honom i Sthlm när han var i Sverige sist.

Gäller att ha något att se fram emot :)

Sen blev det melodikryss ihop med kaffe och smörgås. Jag hade sen trott att jag skulle vara mer trött idag än vad jag blev. Igår var det eländigt så så trött.

Men jag känner mig "normal" med mina mått mätt.

Så jag har suttit på golvet och dammsugat min matta i vardagsrummet. Den drar åt sig hår eftersom både hund och katt ligger på den men det är ju något dom är välkomna att göra. Och sen sitter jag och försöker få den någorlunda hårfri och ren.

Satte mig sen i soffan och hade  x antal folieförpackningar som medicinen kommer i som jag tryckt ut och la i burkar istället. Fick också städat undan på en bänk där det hamnar allt möjligt.

Mina barn gick ut med huden och sen var köket deras. Plocka undan och laga middag. Själv så tog jag tag i badrummet och skurade där.

Och om det hade regnat efter middagen hade jag med glädje lagt mig under täcken men med en solig kväll och barn som leker utanför fönstret kändes det inte som läge. Så jag har suttit i soffan och surfat runt och väntat på att tiden ska gå.

Igår var jag ledig från jobbet. Skulle åka till vet med vovven kl 13. Och jag var så trött och låg så länge jag kunde.

Vovven som blött ur rumpan när han gör nummer 2 fick stanna hos vet och skulle få en tumör borttagen.

Jag trodde det kunde vara hemorojjder men det kan inte hundar få.

Att åka hem och inte ha honom med sig eller i hemmet var konstig känsla. Låg och vilade en stund och sen skulle jag köra sonen till jobbet. Dottern kom hem lagom från jobbet och följde med. Vi tänkte att då kan vi stanna och gå in på Ikea.

Men ack va vi bedrog oss!

Kommer körandes på motorvägen och ser att det är kö ner mot Tingsdastunnel - så vi åkte mot Älvsborgsbron istället och där tog det stopp. Såg blinkande ljus på bron och kollade på trafikappen - olycka så vi kunde köra av och åka tillbaka och ta Götaälvbron. Det tog sin lilla tid. Trafik på en fre em med massa byggen av vägar överallt. Olyckar och annat och den vanliga em trafiken - inte bra!

Efter mycket om och men. Stillastående så kom vi till sonens jobb ca 30 min sent och vi åkte hem en annan väg men något ikea blev det inte.

Men vi hade tid att handla lite på ica innan vi skulle hämta hem vovven.

Han var trött och lite drogad men allt hade gått bra. En godartad tumör som blev bortbränd. Jag hade ju förväntat mig tratt och massa mediciner men inget av detta behövdes.

Även om jag trodde att allt skulle gå bra så finns det ju en del av mig som tänker på det värsta. Speciellt när vet säger tumör!

Men nu kan vi se framåt. Han skulle behöva gå ner lite i vikt och det behöver jag också. När det blir ordning på mitt "torp". Barnen har flyttat till sitt och det är bara han och jag - då kommer det också bli rutiner som gör gott för oss båda.

Må Gott

1 kommentar: