December

December

torsdag 6 juli 2017

Bränner ljuset i båda ändarna.Idag är det segt - riktigt segt. Att vara mammataxi och inte komma i säng förrän sent det tar på mina små krafter.

Men vad göra?

Jag kan ju inte lämna min son i sticket. Och vågskålen som väger för och emot tyger för - för. VI har ju riktigt trevligt när vi sen åker hem, småpratar om ditt och datt. Skrattar och utbyter tankar. Så det är mycket värt.

Igår jobbade jag över så jag blev klar med bokföringen. Hade flyt och då var det bara att köra på och göra hela juni månad klar. Perfekt.

Kom hem, bytte skor och tog vovven ut på en promenad. Vi gick en längre runda och sen när vi kom hem så gjorde jag en omelett och satte mig ute för att avnjuta min delikata måltid. Läser reklamblad samtidigt och får inte riktigt till det när jag ska ha första biten mat på gaffeln. Det kändes inte helt rätt och jag har 2 knivar istället!

Så kan det gå.

Diskade undan och så tittade jag på mitt röriga hem och gick och la mig. Somnade till en stund men det är ingen bra vila. Ingen djupvila och egentligen känner jag mig inte piggare nån stans men jag gör det för någon del av kroppen måste ju tycka det är bra och ta till sig den lilla lilla vilan.

Timmarna går ju i alla fall och jag åkte för att hämta hem dottern först. 22:15 slutar hon. Sonen slutade 00:12 men jag åkte inte hem utan for till ica för att handla lite och sen åkte jag sakta mot fabriken i Torslanda och stod där och väntade en stund, lyssnade på bok, bläddrade i en tidning.

Sen hem och en smörgås och mjölk och sängen!

Sen har jag sovit rätt bra ändå i natt men alldeles för få timmar. Vaknade första gången vid 8 somnade om en kort stund innan jag blir väckt av kattens jamande och dottern som också hade vaknat.

Hon dukade fram frukost medan jag gjorde mig klar. Orkade inte göra min morgondusch - det brukar jag oftast alltid göra - duscha på morgonen. Men det fick vara och så blev det fil med färska jordgubbar och en kopp kaffe.

Så 11 var jag på jobbet idag!


Har fixat med betalningar idag och ska mest plocka lite på mitt - där också - röriga skrivbord. Är ledig imorgon men ska jobba nästa vecka också. Jag är lite snål med mina semesterdagar och vill inte slösa.

Men sen ska jag vara ledig 2 veckor, kanske 3 tom. 

Om allt går som det ska så kan sonen flytta v 33. Det innebär att hans rum då är tömt och det ska målas.

Dottern får nyckeln 1:a september och hennes flyttlass går helgen  v 36 är det tänkt. Då har vi den veckan innan att måla och fixa.

Den 1:a september är en fredag. Och då är jag ledig. Efter att nycklar hämtats. Lägenheten inspekteras så ska vi åka till Göteborg, Lösa in oss på Liseberg, äta någonstans och sen vänta på att Magnus Uggla ska spela. Det ser jag fram emot.

På söndagen den helgen jobbar jag - hela långa dagen. Vi har arrangemang då! Men ska även jobba lördag den 19:e med arrangemang - gott med komptimmar.
Helgen som kommer då - ja det finns ju att göra. Har en gräsmatta som behöver klippas. Kanske tar jag det idag. Har också sly i min skogsbacke som ska röjas bort. Det ska tydligen regna till helgen så det är väl kanske bara dag jag har tiden. Den är högt gräs nu och det känns inte bra när jag sitter ut - det är ovårdat :)

I morgon - ja då tänker jag sova länge. Alla fall fram till 11 - sen vid 13 ska jag till vet med vovven och se vad som är i hans rumpa.

Ja det finns allt en massa att fixa och dona med. Kraschen kommer nog vilken dag som helst skulle jag tippa på. Men va f*n. 

I am who I am. 

Må Gott

1 kommentar:

  1. Jag tycker du gör rätt i att vara mammataxi. Det är ju inte för evigt antar jag.Dom flyttar ju snart...
    Jag känner igen mej I att göra för mycket. Har åxå fullt av blåsor i munnen nu. Så trist...
    Kram 💖

    SvaraRadera