December

December

onsdag 5 juli 2017

Lojal


Ja man ju ett val.

Be happy - eller inte.

Och idag väljer jag att vara glad trots fibron. Den ger värk både här och där. Ryggen känns som om den ska gå av. Början på nackspärr och halsen ömmar för jag är för trött.

Hämtade hem sonen igår 00:30 slutade han och det tar 35 minuter att åka hem och så ska man göra sig klar för att lägga sig och att där och då bara somna - nej det tar sin lilla stund det också.

Så när klockan sen ringer - har bara varit upp 2 gånger i natt - så vill jag bara dra täcket över huvudet och somna om. Och det var bra nära!

Men så har jag ju den andra känslan. Den av lojalitet mot dagen, jobbet, mig själv och livet.

Så upp - in i duschen. Äte frukost (kaffe och knäckemacka) utomhus för idag skiner solen. Sen göra sig klar för att åka iväg.

Onsdag är det och det är ju lika med injektionen av mekobalamin. Dock en annan tid. 14 istället för 11. Så jag åkte till jobbet till 11 istället och ska iväg och ta sprutan och sen åka tillbaka och fortsätta jobba lite till.

Det är svalt, lugnt och ensamt = skönt på jobbet. Hemma känner jag att jag har en massa måsten. Klippa gräsmatten, röja sly och inomhus - ja det är ett kaos.

Men igår satt jag ute och åt min middag, tittade på eländet till gräsmatta, gick in och diskade och la mig för att vila istället och somnade.

Sen blev det hämtning av dottern och när jag kom hem la jag mig en stund till men tittade på morden i midsommer.

Hade en hundpromenad inbokad idag kl 17 men jag sa ifrån mig den. Kände att det inte funkade. Orkar inte och ska jag orka i morgon så måste jag tänka - nope. Även om det också känns som olojalitet mot mig själv och andra.

Men idag är jag lojal mot mitt jag som sitter på ena axeln och säger - du fixar det här men du måste också tänka till.

Må Gott

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar