December

December

fredag 24 mars 2017

Underbara sol


Monica Gustafsons foto.


Har fått vita krokus bland mina gula och ett bi har hittat dig - det ger vårkänslor och jag satt ute med min kopp kaffe och njöt innan jobbet.

Att det sen ger mig snorig näsa, rinnande ögon och allmän eländig känsla a la pollen - det skiter jag  i.

Jag klagar högljutt istället men stänga in mig skulle jag aldrig göra.

Jag började med tabletterna i slut januari tror jag det var eller början feb och jag har nu ögondroppar och nässpray.

Men det är ju också en känsla till - har jag en förkylning i kroppen - lite så känns det också men som jag sagt förr och kommer upprepa - vad är vad.

Det går ju inte att veta. Är halsont en förkylning eller är det ME? Är rinnande näsa pollen eller förkylning.

Men det är fredag och solen ska skina även i helgen sägs det och jag försöker tro på det även om jag inte tycker att SMHI och liknande är det mest pålitliga mediet.

Ingen hämtning av sonen och jag kunde lägga mig tidigt igår också - så skönt och det blir minst 12 av - inte helt sammanhängande sömn men näst intill.

I morgon är det våffeldag och det betyder födelsedag. Firar inte. Dottern jobbar och sen ska hon och brodern hem till farmor och farfar som firar 50-årig bröllopsdag. Och det gör inget. Tycker väl inte att det är så mycket att fira precis.

Men det blir väl lite våfflor i alla fall - som kvällsfika.

Må Gott


2 kommentarer:

 1. Förbaskade pollen! Jag tar allergitabletter året runt för jag har alla möjliga allergier.... Men har på sista tiden märkt stort behov av ögondropparna, så nog har vi pollen i luften.
  Det är inte lätt att veta vad som är vad när man har den skit vi har i våra kroppar. Hoppas du orkar vara ute i solen i helgen i a f. Kram! ♥

  SvaraRadera
 2. Konstigt att krokusen ändrat färg. Men dom är så fina. Jag äter åxå allergtabletter nu. Får se om det hjälper. Jag har just bytt sort och tar en som jag kan ta morgon OCH kväll.
  Hoppas du haft en fin och skön dag. Grattis igen!
  Kram ❤

  SvaraRadera