December

December

tisdag 21 februari 2017

Sol och

Solen skiner, det blåser rejält, 8 plus stod termometern på i bilen men när man kom i vägen för vinden var det kyligt.

Så kändes det inte i trädgården när jag var ute och fixade lite med fågelmat i bara kortärmat, då var det väldigt vårlikt och behagligt.

--------------------

Lite senare - har varit ute en snabbsväng, fick köra sonen till stationen i byn för han glömde sin plånbok hemma för vi pratade medans han gick och nu var det lite varmare ute och kändes skönare och vi hann precis. Tåget om när han lämnade bilen så ibland har man tur.

Det är lite sorgligt idag för vi har fått reda på att barnens gammelfarmor nu är på väg bort och nästa samtal kan betyda att hon nu lämnat jordelivet.

Hon är 95 så hon har fått vara med länge och det är inte heller helt oväntat men det är ändå sorgligt. Hon var min klippa när jag flyttade ner och även efter att jag fick barn. Hon var till stor hjälp många gånger. Så det har varit tomt länge för hon har varit på hem ett bra tag nu och varit klar i huvudet men ändå inte samma person vilket är helt naturligt.

Så nu vakar de närmaste och dottern som har varit med om detta många gånger på jobbet känner väl igen skedet.

Bildresultat för sorg

--------------------------------

Fibromyalgi - ja det är ju en sån komplex och bedrövlig sak att vara drabbad av. Värk som förflyttar sig i kroppen och nu verkar det vara så att den har bestämt sig för att ryggen är det som ska attackeras.

Ländryggen är så öm, ond och stel. Det som är knepigt är ju att det inom ländryggsområdet också ändras från höger till vänster sida, Mer eller mindre och idag är det vänster skinka som också ömmar.

Vaknade idag med huvudvärk och det kan vara så att den kommer från ryggen - kanske.

Huvudvärken - det är som om jag har ett tryck uppe på hjässan - det är där det gör ont. Såg en bild på olika typer av huvudvärk. Det var runt ett öga, runt 2 ögon, framme vid pannan mfl men inget om min huvudvärk som är mitt uppe på!

Bildresultat för fibro huvudvärk

---------------------------------

Handlade lite igår - mjölk bla annat och tulpaner. 49:- i butiken för 2 buntar med 7 i varje. Så jag köpte 4 buketter. Röda till mig och vita till dottern.

Har inte köpt så mycket tulpaner förut som i år. Man blir glad av blommor!

Bildresultat för tulips in spring

Nu ska jag leta dokument! Blir inte helt lätt.

Må Gott

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar