December

December

måndag 20 februari 2017

Slut på helgen - igen!

Så blev det då måndag igen. Det regnar och är trist. Så jag är så glad över att jag fångade onsdagen förra veckan när solen sken.

Men det har även varit promenader i helgen men det har varit grått. Disigt och dimmigt. Men skönt ute.

I lördags vaknade jag upp till ett måste - åka och köpa mjölk. Kunde inte fatta att jag missade det i fredags när jag var och handlade då. Men det räckte till frukostkaffet i alla fall.

Efter melodikrysset så tog jag vovven och åkte iväg. Någonstans skulle vi först stanna och ta oss en promenad. Hade inte bestämt mig förrän jag parkerade vid ett av alla spår vi har. Man kan gå efter el-ljusspåret och jag vek av från den direkt och gick en skogsstig och jag var inte helt klar över vart jag var i skogen, framförallt så hittade jag nybyggda hus på en plats och hur man kommer dit har jag ingen aning. Men jag fortsatte och gå och sen så insåg jag att jag inte hade koll på hur långt det var men mobiltelefon, google och jag hittade informationen. 10 km! Vända - nej det ville jag inte och tänkte - ja det får väl bli en mil då men så kom jag till en korsning eller vad man ska kalla det och det kom en markering till. Den första var grön och nu kom gul och då gick jag bakvägen på den och kom ut på elljusspåret igen.

Sist jag gick i den här skogen så gjorde jag det med min förr förra hund så det är länge sen men kommer absolut göra det nu igen - hela vägen runt.

Men kände inte att jag hade tiden i lördags.

Dottern ringde mig när jag var i skogen. Hon höll på och dammsuga och påsen var överfull och ingen påse hade vi i skåpet. Har inte köpt påsar sen vi köpte dammsugaren för vi köpte på oss där och då och hitta vilken påse som skulle passa är ju inte helt lätt men efter mycket letande i listorna så blev det rätt.

Jag tillbringade sen em med att laga mat. Gjorde köttbullar och sen gjorde jag Seekh Kebab. Gott indiskt och lätt.

Indian Spices Seekh Kebabs


Köttbullar har jag nu fyllt frysen med och så åt vi det igår med potatismos, brunsås och lingon - ja jag åt inlagd gurka till för lingon äter jag inte till detta av någon anledning jag inte kan svara på. Jag äter lingon till potatisbullar, fläskpannkaka och blodpudding men inte till köttbullar.

Söndag - en promenad och sen inte mycket mer förrän yogan - en slö söndag blev det.

Tv!

Melodifestivalen - ja vad ska man säga - inte så bra och jag tycker inte att programledarna är så där jättebra - känns krystat. Skrällen var väl Owe Törnkvist och han fick mina hjärteröster - alla 5! Inte för att låten var bra men för att han är så gammal och ändå så still going strong. Fantastiskt.

Nästa vecka är en röst redan given - Jon H :) - även om jag inte har någon som helst aning om låten är bra eller inte.

Ringer inte och röstar men hjärteröstar via plattan.

Jag vaknade idag med huvudvärk och jag har också ont i ryggen. Kändes på yogan igår. Hade stel och öm rygg och svårt för vissa rörelser. Trist.

Men så är det - inget att fundera mer på.

Må Gott

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar