December

December

tisdag 17 januari 2017

Vargtimmen

Det blev inatt en natt där sömnen blev kass!

Är så less på att inte kunna sova gott och bra - alltid.

Det här hattandet med en bra natt här och en dålig natt där är ju både energitagande och enerverande.

Och när man väl somnat till - efter att ha legat vaken sen vargtimmen fram till arla morgonstund - mellan 3-6 ungefär så vaknar jag av ljud utanför. Då är slambilen där och har återigen någon som fått stopp i avlopp av mina grannar. Varför måste dom komma och bröta klockan 8?

Somnar till ett par timmar till för att vakna med ryck och undra vad klockan är.

Bildresultat för bad sleep

Och nu sitter jag på jobbet och tittar ut över det jag ser från fönstret. Inget vackert väder idag inte. Det är mulet, grått, trist och lite snö i luften som ska övergå till regn enligt smhi i eftermiddag. Så den där härliga solen igår är ett minne blott.

Fick gjort mycket med bokföringen igår och ska fortsätta idag. Det är ju lite meckigt med att vi har saker som ska gå på 2016 och vi bokför ju inte på samma sätt som på ett företag med moms och annat - då har man andra system. Vi använder kontantmetoden och det innebär lite pyssel.

Är ensam här idag och det är inte det sämsta när man inte haft den där bra natten. Då kan jag sitta här och känna mig lite sur och trist för mig själv.

Igår så höll syskonen sams under det att en ikeahylla skulle monteras. Dom klarade det galant och när jag sen var på väg hem så hade jag bett sonen komma med och handla och det gjorde vi snabbt och lätt. Inget onödigt gående mellan hyllor och titta på olika saker. Nej, Här är det hårda bud. Och sen åkte vi förbi Pizzerian för det hade dom bestämt tillsammans att vi skulle äta. Det blir pizza idag också för mig och dottern för det finns tillsammans 1 pizza kvar i kylen. Orkade inte mer än en liten bit igår.

Tog mig ut en runda sen och kunde sen sätta mig i soffan och där blev jag sittande hela kvällen lång. Och hade svårt att resa mig därifrån när tv tittandet var över. Jag satt skönt och hade levande ljus på bordet och det var en trevlig känsla som jag inte ville bryta men allting har ju sin ände.

Vi tittade och skrattade till Johan Glans. Tour of Scandinavia. Har hört den förut för vi lyssnade på den när vi åkte till Norrland förra året. Och vi är full av förväntan då vi ska gå och sen hans World Tour snart. Vi räknar med många goa skratt och kramp i magen.

Bord är bokat på restaurang och god mat och dryck ska det bli. Vi kommer åka pendel så kan vi sen gå och ta ett glas vin efteråt också - har vi planerat för i alla fall.

Bildresultat för johan glans

Ska bli riktigt trevligt.

Det är inte nu till helgen men helgen efter som detta ska roa oss.

Nu ska jag gå och sätta på vattenkokaren här på jobbet och ta mig en stor mugg kaffe och ta tag i papper som ska in i pärmar.

Har en smoothie med mig till jobbet och en apelsin. Tänker hela tiden -vitaminer, vitaminer och så kommer jag på mig själv - har inte tagit näsdroppar sen i förrgår - ta i trä - prisa gudarna. Det är på väg att gå över!

Idag till frukost delade vi på en ny sorts - pudding står det på förpackningen. Såg att min svägerska hade ätit en sån till frukost och nyfikna som vi är - ville vi prova.

Bildresultat för barbell pudding

Varför ska man äta sånt här kan man ju undra? Ja det är mycket protein i dom, lite kolhydrater och googlar jag så är det ju många träningsfreak som äter detta.

Det var ju en liten burk som vi delade på jag och dottern och det var mäktigt, vi hade lite burkananas på toppen. Jag tyckte den var söt men dottern känner att det var en helt ok produkt att ha till frukost på sin 5:2 dag tex. Lite kcal innehåller det ju också. Men någon större favorit tror jag inte det kommer bli i mitt hem inte.

Gjorde smoothie istället på banan, lite mango, ananasen som var kvar, kvarg och yoghurt och har med mig till jobbet och det finns till dottern också som mellanmål. Jag gillar verkligen min nya blender.

Och så höll jag nu på att göra ner mig! Det small precis utanför jobbet, hela huset skakade. Va f*n var det. Vet inte om jag törs gå ut och kolla. Det var ingen sån där sprängning som vi haft massor av för det brukar vara en signal länge innan. Nu hördes inget sånt.

Ja. Det var lite omtumlande.

Bildresultat för scared

Må Gott


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar