December

December

tisdag 31 januari 2017

Sista dagen i januari 2017

Bildresultat för bye bye january

Det vårlika vädret från igår har bytts mot mer trist, grått och kyligare.

Igår var det stjärnklart, frostigt och en liten skärva av månen kunde man se och det var vackert i sin enkelhet.

Och jag har känningar av en ond hals. Började redan igår och det kan ju också förklara den där extra tröttheten. Men om det är ont för att det är vanligt halsont eller om det är en symptom på me'n - ja det får man inget bra svar på!

Men sonen har också ont i halsen. Det märks när han kommer hem och dricker stor mugg med te! Men han är inte hemma från jobbet.

Dottern är också segare än vanligt och ville bara gå och lägga sig i går - tidigt.

Så något vajsing är det hos oss och det har nog med någon basillusk att göra!

Igår efter jobbet - jag slutade tidigare och mötte upp dottern när hon kom från jobbet. Hon hoppade av bussen vid mitt jobb och så styrde vi kosan mot samma stad vi var i, i lördags.

När vi fönstershoppade lite mellan mat och skratt så gick vi förbi en väskaffär som hade massa rea.

Så nu har jag i min ägo en väska från Desiqual - man kan i ha för många väskor helt klart. Sen ska ju sanningen fram att man köper väskor och sen när man börjat använda dom så känner man att det var inte riktigt rätt även om det är favoriter.




Har en bag som jag köpte på Indiska - gillar den jättemycket och den är bra till mycket men den saknar lås som gör att man inte har den med sig bland folk för det är lätt för något att sticka ner sin hand och tjuva saker.

Sen har jag köpt väskor som inte varit bra av andra skäl.

Men den här väskan - ja den känns bra i storlek, form, säkerhet, olika fack och framförallt - snygg!

Och jag är glad att jag inte beställt någon på nätet för det har jag funderat på när jag gått och nosat på olika sidor.

För jag tittade på flertalet igår av olika modell, färg och det tog ett tag innan jag bestämde mig för just denna här och det var känslan och lås och kedjor och fack.

Sen blev det också ett köp av en liten historia där jag faktiskt får plats med mobilen men jag får också plats med kort.

Den är perfekt nu för mitt kort som jag stämplar högkostnad i och lite annat som jag inte har i mobilskalet tex.



Dottern köpte också ett liknande men svart.

50% på allt!

Och jag har dottern att tacka för jag fick detta av henne :) - hon är bäst!

Sen åkte vi till coop och köpte sötpotatispommes som vi bara sett där. Och det är så gott och till det lövbiff.

Mätta och belåtna hamnade vi sen i soffan efter undanplock, hundpromenad och diskning och tittade på den nya spännande serien på 4:an - Thirteen.

Ivy Moxam har de senaste tretton åren varit fånge i en källare som hon nu lyckats fly ifrån. Men det dröjer inte länge förrän hennes liv i frihet raseras. Hennes förövare är på flykt och polisen börjar ifrågasätta hennes berättelse. Frågan är vad som hände i källaren och om det går att lita på Ivy.

http://www.tv4.se/thirteen

Dottern var dock lite osäker på om hon skulle titta - hon ville mest gå och lägga sig för hon var helt slut. Så som jag brukar känna mig. Men hon blev fast.

Jag blev vaken en stund till efter att det slutat och sen har natten varit hackig och jag har både igår och inatt haft jättekonstiga drömmar. Den igår var om min döda pappa och han var försvunnen och hittades död! Hur kan man drömma sånt? Jag förstår inte hur min hjärna funkar??? Han har varit död i många år och dog stilla i sömnen.

Nattens drömmar kommer jag inte ihåg nu men dom var jättekonstiga. Så man börjar ju fundera på hur man är funtad!

Dottern är ledig idag och vi ska sen inte göra någonting. Vi hade funderingar på att ta shoppingen idag men så kände jag igår - näe, bättre att ta det där och då och ha en dag i dag med inget planerat.

Hon ska gå ut med vovven och ta diskmaskinen. Middagen är redan fixad. Stekte kyckling i ugn i går och ris har jag kokat så sonen skulle ha mat.

Skrev igår att det är bara gråveckor nu i ett par månader och samtidigt är det väldigt skönt. Inget planerat. Bara låta det vara som det är. Inte på något sätt tänka på att - tänk om det inte går! För det är ju också en oro som kan gnaga i en. TÄnk om.

Tänk om jag inte är frisk och orkar träffa 08-kompisen.

Tänk om jag inte orkar egentligen att gå ut och äta och ha en skrattfest framför mig.

För om sanningen ska fram så var det en liten uppoffring helt klart och jag har varit väldigt trött både innan, under och efter.

Hade det varit en middag men någon annan än 08-kompisen hade jag nog sagt nej tack och avbokat.

Så därför känner jag att nu vill jag bara ta dagarna som dom kommer, gå på yogan, jobba, ta vara på dagarna och komma ut på promenader och sånt istället.

För om man ska summera den senaste tiden, veckor, månader så har det varit intensivt - lite för intensivt om man ska erkänna det för sig själv.

Det har varit mycket i november och december med julbord, jobb, handla klappar, julafton och annat. Inte så mycket lugn och ro.

Så - nä gråveckorna är så välkomna!

Må Gott

Bildresultat för bye bye january

1 kommentar:

  1. Vilken fin väska du fått! Jättefin. Har också gått och tittat på de väskorna men som du säger så är de alldeles för dyra vanligtvis. Håller med om att man inte kan ha för många väskor och även att en del väskor var inte så bra som man först trott. Men jag använder de flesta av mina :-)

    Hoppas du har en bra torsdag vännen! Kram! ♥

    SvaraRadera