December

December

måndag 9 januari 2017

Prisa Gudarna

Bildresultat för dishwasher funny

Äntligen så var det gubbar hemma hos mig idag och lagade maskinen så nu slipper jag diska för hand, ha fulla diskbänken med disk. Prisa gudarna!

Ska bli så skönt att få ren bänkyta igen och slippa disk i diskhon!

Prisa gudarna för att jag också sitter på jobbet även om min kropp nog hade uppskattat fler dagar hemma.

Så förkyld jag har varit. Var inte på jobbet i torsdags - fixade inte det. Jag hade nog fått -- jättebäbissyndrom a la bigtime.

Bildresultat för having a cold funny

Är så less på att jag i stort sett hela långa helgerna varit förkyld men i helgen var det värst. Kände mig som i en bubbla men ingen feber utan bara som i ett vacum med en näsa som täppt igen totalt och absolut ingen ork.

Det var soligt väder ute i fredags så en kort liten tur var jag ute, Och det är ju skönt att andas frisk luft och höra hur kylan fick det att knarra under skorna.

Men sen fick det bli vila.

Mina två ungdomar - ja dom har varit som mig. Snuviga och det har också hållit i sig hela helgerna. Sonen började ju där precis innan jul. Så vi har varit en skön samling.

Men nu är jag alltså på jobbet. Kollegan är inte här - än men bör komma, har inte hört annat och han var också rejält sjuk förra veckan men han hade fått influensan med feber och honom har jag inte träffat sen före jul.

Och som A L L T I D!

Denna trötthet för inte nog med att jag alltid är trött så blir man ju trött på annat vis när man är förkyld och inte får luft som man ska men idag så var det elefanter i trappen redan vid 8. Upp och ner, upp och ner och klamp, klamp så jag blev tvungen att kliva upp för att se vad som var på gång. Golvläggare inne hos nya grannen. Förstår inte hur han fick något gjort för jag tyckte nog att han sprang mest i upp och ner i trappen och då med rejält klampande varje gång. Förstår inte hur man kan lyckas. Hur man går när man kan ge så mycket oväsen från sig.

Själv går jag och även resten av min familj på tårna inte hela foten uppför trappstegen.

Dottern vaknade också av ljuden - hon har sitt sovrum längst bort från trappan men sonen - ja han lyckades sova :)

Min klocka hade jag ju ställt idag för gubbarna som skulle laga diskmasinen skulle komma mellan 11-13 - gick inte få någon mer specifik tid. Så halv 12 kom första och 20 min senare gubbe 2 - för två var dom tvungna att vara - fattar inte varför men.....

Så min rytm blev rejält störd idag.

Bildresultat för chaos


Nu har kollegan kommit, jag har druckit stor mugg med kaffe. Huvudet värker, näsan rinner och det känns mest bara jobbigt - men jag ska härda ut.

Må Gott

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar