December

December

onsdag 4 januari 2017

same same but different

Nu har jag fått min andra spruta med kortison i min axel. Första dagen gjorde det väldigt ont och helt smärtfri är jag inte men mycket har försvunnit - sicken härlig känsla.

Jag fick denna på sidan av axeln som på bilden 1 nedan och första fick jag bakifrån som på bild 2 - vad jag förstod så beror det lite på läkaren hur dom är van att ge.

Bildresultat för kortisonspruta

Bildresultat för kortisonspruta

Stannade hemma från jobbet igår. Mådde inte bra - så trött, energilös och så förkylningen som har mig i sitt grepp. Kan inte påstå att jag känner mig bättre idag - inte alls men jag har varit på vårdcentralen och fått en spruta till i rompen - den veckovanliga dosen av Mekobalamin. Och då var jag redan klädd och uppe så jag åkte till jobbet också men jag funkar inte riktigt hundra i skallen känner jag. Är trögtänkt och trött och - trött -alltid kommer trött in men det är jag. Och så täppt och snorig.

Men jag gjorde inte mycket igår. Låg mest hela dagen och försökte sova men lyckades inte. Det hade varit skönt att kunna sova när man vill sova.

I natt har det kommit lite lite snö som ligger som ett tunt lager puder på marken. Nordliga vindar så kylan är här också. Det är ena stunden sol och sen kommer det väldigt gråa moln så lite mer av det vita kommer - och jag hinner inte mer än skriva ner dom orden så började det snöa :)

Så jag skulle gärna ligga under en filt framför tv just nu.

Men jag jobbar inte så många timmar till och jag är själv när jag kommer hem. Dottern slutar 9 ikväll. Och dottern som igår också var ledig var ute och tog promenaden med vovven och hämtade posten ur lådan och idag är jag på krigsstigen igen.

Är så oerhört trött på allt vad brevbärare heter. Jag har bott på samma adress sen 2009. Mitt efternamn står på lådan och så kommer det en avi om frågan om dottern bor på adressen. Men herregud.

Det står rätt adress, det står rätt efternamn och det ska inte behövas skrivas ut förnamn på lådan! Så jag har ringt och klagat - stackarn i andra ändan fick höra på hur jag drog upp x antal tillfällen. Jag har inte skrivit ut förnamn på någon låda jag bott på - jo kanske för länge sen men inte dom sista gångerna jag flyttat och bott. Det går ju liksom inte om man är fler. Utan familjen har det ju stått. Det går ju inte rabbla upp x antal boende i en familj med förnamn. Personen i andra ändan höll med och skulle ta det med dom som är här för jag pratar ju med någon i 08-staden.

Får se när jag behöver ringa nästa gång!

Bildresultat för arg kärring

Det har blivit en öm tå detta med posten/brings utdelande av post när det blir fel hela tiden. Och nog skulle jag vilja - önska - att jag kunde rycka på axlarna och acceptera eländet men icke. Det finns en sak till som gör mig skogstokig också. Parkera inte på min plats!

Bildresultat för my parking spot

Sen så ska jag ju också villigt erkänna att jag har kunnat gå i taket för andra även i mitt senare tycke små saker genom åren. Man är väl inte född vädur för intet!

Igår när jag låg och vilade så ringde telefonen - jag hade nog somnat om den inte ringt. Det var reparatören som ska laga min diskmaskin - nu har delarna kommit och dom kunde komma till mig idag mellan 12-14 men det kunde dom inte för mig och imorgon var dom bokade hela dagen - det är väl halvdag? Så på måndag skulle dom komma - dom? Ja dom måste vara 2!

2 personer för att laga en diskmaskin?

Ja för dom måste vara 2 för att dra fram den! Herreminje - det kan jag ju göra åt dom - dra fram den om dom vill. Ja det är ju tur att det inte är jag som betalar detta utan hyresvärden men 2 personer för att laga en diskmaskin och dra fram den känns ju som obegåvat och okunnigt och ett sätt att ta mer betalt för jobbet?

Men så skönt det ska bli att slippa diska för hand. Slippas all disk som står på bänken och torkar. Har ju tagit ut en diskkorgen ur maskinen och använder som diskställ men den tar ju upp mestadelen av diskbänken.

Nä nu är det dags för ännu en mugg med hett kaffe - jag fryser!

Må Gott

Bildresultat för drinking coffee funny


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar