December

December

fredag 13 januari 2017

20:e knut

Bildresultat för tjugondag knut

Och idag ska julgranen ut!

Och det är ett löfte och inga tomma ord. Dottern är hemma nu i em och ska hämta upp kartongerna från källaren och sen när jag kommer hem blir det undanplock. Ska bli skönt.

Och solen skiner från blå himmel, ingen blåst och jätteskönt så jag sa att hon skulle ta och gå ut också. Passa på - ta en go runda.

Själv sitter jag med huvudvärk och ff en täppt näsa. Jag har ju lite kronisk nästäppa men det är skillnad på täppt och täppt helt klart.

Men jag kunde sova bra i natt. Vaknade av en hund som ville ut vid halv 6, somnade om snabbt, likaså tidigare när sonen kom hem.

Vissa gånger är det ju svårt att somna om och jag vrider och vänder på mig. Har haft för många såna det sista men i natt/tidig morgon så försvann jag in i sömnens värld utan krångel - mer sånt men så är det väl så att kroppen till sist också ger upp - den måste bara ha sömnen.

Gjorde en god smoothie idag med banan, mango, mild lättyoghurt och lite havregryn i. Gott och mättande. Och så nyttigt det känns.

Igår var jag ensam när jag kom hem. Alla andra i familjen var på sina jobb. Dottern hade gått med vovven innan hon åkte vid halv 4 så jag kunde bara komma hem och göra mig lite mat. Det blev omelett med ost och tomat. Fick också plockat in i diskmaskinen!! - så skönt att ha den reparerad.

Sen vilade jag innan det blev dags att hämta hem dottern. Undrar när man kan hoppas på att bussarna kan gå då folk jobbar. Alltså dom som jobbar andra tider än 8-5. Typ 7 på lördag, söndag och sen sena kvällar och natt. Utopi!

Och så ringer sonen precis och alla tåg inställda pga växelfel - så nu ska mammataxin ge sig ut igen.

Må Gott

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar