December

December

onsdag 2 november 2016

Jag ser det snöar

Bildresultat för first snow

Det kommer små flingor och sen kom det stora flingor och sen blev det regn och nu uppehåll.

Men jag ser ju att det har kommit lite mer snö på andra håll och som lagt sig men vi har för milt än för att det ska ske. Om det inte blir ett rejält snöfall som håller i sig i flera timmar men jag har ff sommardäcken på så jag hoppas det väntar tills jag bytt. Får fixa det i helgen.

Jag hittade mattan igår. När jag kollade lagersaldot på em hade dom 17 st. När vi var där fanns det 4 kvar.

När vi gick därifrån hade dom bara 1 :)

90:- kostade dom hos oss eller 89:90 och den som låg kvar var utan förpackningen så man kunde känna och se på den ordentligt och den föll oss i smaken så därför tog vi 3. Får väl se vad vi gör med den. Duk, vägg, golv?

Sen köpte vi en ljusstake till advent. Den bricka vi haft gick i golvet för ett tag sen när det stod dumt och vi skulle ha något annat.

Det blev en för vanliga ljus med en glashållare/låda som man kan ha saker i, nötter, mossa eller vad man vill. Kommer bli bra och det kommer ni få se när det är dags att tända första ljuset.

Den här Rustabutiken har inte varit öppen så länge och det var en annorlunda atmosfär i den än den vi brukar handla i. Den var lugn och harmonisk.

Hemma igen gick jag en runda med vovven medan dottern lagade middag. Vi hade varit in på Coop som ligger intill och jag handlar sällan på Coop men där hittade vi i frysdisken Sötpotatispommes och måste säga att jag blev glatt överraskad. Krispig och god var den och jag har inte ens tänkt på eller kollat i andra butiker om det finns - annars får jag åka dit och handla på mig ett gäng.

Och så fallafel och sallad till detta.

Sen tittade jag på Det sitter i väggarna - gillar det när man får se gamla hus som bevaras och renoveras utan att det blir för nytt och sen historien bakom.

Idag hörde jag något bra. Man pratade om hur trist det nu är för det är November men personen som man pratade med sa - nej - det är den bästa månaden.

Den enda månaden under ett år som är totalt kravlös.

December är ju som den är med jul, Januari har ju sitt med nyår och annat och ekonomin är kass efter helgerna. Februari - lovveckor som ska fyllas, Mars - planera för våren och sommaren. April - påsk och nu ska man vara aktiv med skidor eller annat. Ta vara på dagarna. Maj, juni, juli, augusti - säger sig självt, Massor med olika måsten.

September och Oktober - man ska planera för att städa undan sommaren.

Men november - ja då har man gjort det mesta av allt som måste göras och man kan sen bara vara, kura i soffan i mörkret och ladda batterierna inför december.

Härlig inställning som jag tar till mig - November är bäst :)

Må Gott

Bildresultat för november is best

2 kommentarer:

  1. Jag vill också ha snö! Men min kropp är inte överens med mej i den frågan. Kram ❤️❤️❤️

    SvaraRadera
  2. Sötpotatispommes det lät intressant. Jag har aldrig ätit det på nåt vis. Måkte se om det finns på mitt Coop.
    Kram

    SvaraRadera