December

December

tisdag 25 oktober 2016

Tisdag

Eftermiddag och jag ska snart stänga ner fabriken här på jobbet. Ska iväg med dottern och göra några ärenden idag. Kolla på en matta bland annat som jag behöver ha vid altandörren och som ska stoppa en del av det som kommer in utifrån med hund och katt tänkte jag.

Ska åka dit jag köpte mina andra mattor och se om det finns något bra och billigt.

Fick gå ute en runda förut på här på jobbet - för att få luft och ruskas om. Är så trött och ögonen är så där konstigt jobbiga.

I morgon ska jag till optikern och sen kanske det kan bli lite bättre med synen. Nya glasögon blir det vilket fall som helst. Nya bågar också som jag kan justera och som sitter mer fast på näsan och bakom öron än vad dom jag har nu gör.

Dom är snygga men inte praktiska dessa bågar. Jag hade liknande tidigare men då hade jag inte progressiva glas så det var inte lika jobbigt om dom gled runt lite.

Sov hyfsat bra i natt men vaknade vid 6 och fick gå upp och göra en smärtcocktail. Naproxen och Tramadol. Så ont i kroppen. Kunde somna om en liten stund men sen hade jag en katt som ville gosa och vi låg i närmare två timmar ihop. Han ville bli kelad med och så la han sig vid fötterna en stund för att sen bli kelad med igen. Gosigt är det men sömnen blev ju lidande. Men jag lyssar på bok samtidigt så det gick ju bra.

Igår såg jag Midnattssol på play - så bra den var och vad jag vill se nästa avsnitt. Det var skillnad mot Svartsjön på 3:an som inte alls lockade så.

Midnattssol är gjord av samma killar som gjort Bron - regisserat och så. Och så var det bra skådisar. Hela serien känns mer proffsig helt enkelt. Såg också sista avsnittet av Fångade - den isländska serien som också varit en riktigt bra serie. Hoppas det kommer en säsong 2. Det är ingen planerad än vad jag kunde läsa mig till.

När jag kom hem igår hade dottern varit ute på en långpromenad med vovven så jag kunde städa badrummet istället. Sen gjorde vi soppa på kantarellerna och tog ett glas vitt till. Hade en skvätt av vinet i soppan också. Den blev god och väldigt mättande.

Kan bli samma till middag idag också eller så blir det något annat vegetariskt med ris till. På jobbet sitter jag med min bokföring. Tar aldrig slut känns det som - eller det är ju ett löpande men jag vill ju komma ikapp. Men snart så är jag där :)

En sak som jag måste kolla med apoteket är - jag glömde hela förpackningen med Melobakamin i påsen med andra mediciner - det låg över natten och den ska ju förvaras i kylen. Är det helt kass eller kan den ha klarat sig?

Jag brukar ha det i tanken att lägga in det direkt i kylen när jag kommit hem. Men inte den här gången. Det var totalt borta ur huvudet.

Och jag gillar inte alls detta - att tappa minnet på detta sätt. Men det hör ju liksom till fast jag vill inte!

Men man får ju inte alltid som man vill tyvärr.

Må Gott

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar