December

December

onsdag 19 oktober 2016

Ännu en dag

Bildresultat för boring meeting funny

Gårdagens möte - föreningsutveckling - tjusigt ord - det kunde jag ha varit utan. För vår del var det inget nytt och det som enligt inbjudan skulle beröra mig - visades på en powerpointbild i inte ens en minut tror jag och sen var det - thats it!

Så vi sa det jag och min kassörkollega - helt bortkastad tid.

Var hemma strax efter halv 9 då var jag hungrig så jag gjorde lite att äta och så satt vi i köket jag och dottern och pratade bort en stund innan det blev lite soffläge och sen sängen.

Är rejält trött idag men det beror också på att jag vaknade vid 5 och kunde inte somna om - jo dormade av där vid halv 9 och då skulle ju klockan snart ringa så det blev inte bättre utan snarare sämre.

Har tagit veckans injektion och åkte sen och köpte lite bröd och en avocado och gjorde mig frukost här på jobbet eftersom jag inte orkade hemma.

Bildresultat för casual friday

Och idag sitter jag med mjukisbyxor och träningströjja trots att det är en onsdag :) och det är så skönt att kunna göra det. Att jag själv har valet över vilka kläder jag vill ha på mig. Kan klä upp mig och känna mig fin eller som idag riktigt bekväm - även om jag känner mig bekväm även som fin så är det ändå en skillnad.

Innan jag var hemma och sjuk förrförra veckan var min mage helt kass - sprang på dass och det var ofta bråttom också. Då blir jag öm i tarmarna då det bara rasslar i dom.

Nu är de tvärtom. Har inte kunnat gå på toa ordentligt på länge och det känns också i tarmarna - dom blir ju fulla och det gör också ont.

Olika sidor av samma mynt.

Bildresultat för ibs fun

När jag får springa så äter jag om jag ska göra något speciellt - Imoudium eller liknande. Men jag äter inget för motsatt verkan. Men köpte idag torkade plommon. Ibland kan jag också äta mer linfrön. Stod och tittade på olika förpackningar på apoteket men kände - nej inte än. Det vänder nog snart.

Så att ha ett normalt toabesök - det vore något.Känner mig också svullen - vilket jag ju också är runt magen. Men jag har levt med IBS sen -87 och testat det mesta. Dåtidens lösning var ju på ett sätt då och idag är det en annan enligt läkarvetenskapen. Och det finns sen en massa annat också. Jag orkar inte längre bry mig utan får ta dom här veckorna.

Har genom åren testat det mesta.

Det är regnigt ute idag. Ser från mitt jobbfönster hur löven faller likt ett gult snöfall från träden.  Det är mycket som ska ner och en dag när jag sitter här och tittar så har jag inte hunnit fatta vad som hänt och dom är tomma från löven. Så är det varje år. Blir det då också en köldknäpp så går det fort.

Nu blir det mer kaffe, mer bokföring och i kväll blir det yoga.

Bildresultat för coffea yoga pose

Må Gott

2 kommentarer:

 1. Det är inte mycket som är "normalt" nu för tiden tycker jag. Har också problem med IBS och det är jobbigt. Jag har tagit bytt ut kaffe i en vecka nu, och tycker att det är lite bättre. Jag som är en sån kaffeälskare! Får se om jag kan hålla ut.
  Ha det bra! Kram <3

  SvaraRadera
 2. Jag lider med dej, jäkla magar vi har...
  Äter du nån speciell mat, snäll mat, när magen krånglar? Eller upplever du att det inte spelar nån roll?
  Skönt att du kan ha det du känner för i jobbet.

  Kram

  SvaraRadera