December

December

måndag 12 september 2016

Hundträff

Så var den här helgen över.

Sonen fick jag hämtat hem i fredagskväll på jobbet och jag hoppas hans kollega är på jobbet idag så jag slipper - hur trevligt vi än har på våra bilmöten så tar det på krafterna.

Och på lördagsmorgonen fick jag kliva upp och köra dottern som började 7 och jag kunde sova någon timme till när jag kom hem för sen hade jag fullt upp resten av denna dag.

Det var hundträff med massa vovvar som adopterats av Amigos Mios - mest nya ansikten men även några som jag träffat tidigare.

Vi var på en brukshundsklubb som låg mitt uti skogen - längst in på en väg men det var perfekt ställe. Stor inhägnad yta där dom kunde springa lösa och leka. Min vovve är inte intresserad av att leka och lite speciell är han också - han gick mest efter staketet och kollade om det fanns någon väg ut ur inhägnanden. Men hade ändå lite koll på mig men hade han kunnat så hade han nog stuckit därifrån.

Tipspromenad, gissa vikt och lotter och jag vann på alla 3. Vi var 4 som hade alla rätt på tipspromenaden och där drog man ur den lilla högen den som fick gå fram först att välja från alla priser och jag fick välja som 2:a - så jag valde en stor säck med hundfoder som vovven tycker mycket om.

Sen vann jag småsaker som ljus, disktrasa och diskborste med tassa och logga på och så valde jag en påse gott kaffe, Så jag är nöjd.

Mat och fika och underbart väder gjorde att det blev en riktigt bra dag och vovven åt sitt nya foder med god aptit när vi kom hem och sen medan jag fixade middag sov han i sin bädd i köket.

Det blev rökt röding, potatis och kall sås och sen var jag mammataxi igen -sonen skulle till kompisen och hans tjej som nu var hemma hos hennes föräldrar i ett hus dit det inte går buss och hem skulle han ju också. Men jag sov flera timmar innan för jag la mig tidigt men jag skulle upp tidigt även på söndagen då dottern började kvart i 7.

Å vad jag önskar att jag vore pigg och kunde vara ute och gå den tiden på morgonen men det blev sängen igen.

Hämtade hem dottern vid 2 och blev det städning på eftermiddagen. Behövligt men helt klar blev vi inte för jag har ff inte packat upp allt från semestern.

Mat och sen lite vila och ett yogapass och så var denna helg över. Funderade ett tag på att idag gå i skogen men skjuter upp det till imorgon och så ska jag nog klippa gräsmattan idag.

Och sen är det fullt upp här på jobbet. Kollegan är tillbaka och vi har avhandlat lite saker, massa mail att besvara och nu ska jag dricka mer kaffe och äta en macka.

Må Gott

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar