December

December

fredag 4 mars 2016

Friday!

Bildresultat för vargtimmen fun

Varje natt ett tag nu har jag vaknat vid vargtimmen. Vissa nätter har jag legat vaken i flera timmar medan andra så har jag somnat om relativt fort. I natt var en sån - tack och lov.

Och när jag var uppe och tittade ut där vid 03:30 -ish så var det helt vitt ute. Redan när sonen kom hem vid 1 hade det börjat snöa.

Men nu är allt borta.

Det är fredag och så skönt att veckan är slut. Jag är också slut.

Vi åkte iväg igår och dottern kom hem med 2 plagg från Indiska och nu kan man i denna butik få sina beställda varor dit istället för att hämta på posten och då slipper man frakt men de sista gångerna har beställningarna varit fraktfria.

Men en sak som är bra med att beställa på nätet, hämta i butik är att man kan prova där och lämna tillbaka direkt om det inte skulle passa.

Det fanns väldigt mycket nytt och snyggt i butiken och jag tittade länge på en klänning - kan man få för många? Men det var i samma mönster men i annan modell som den blåa jag köpt så då kände jag att nej - det får vara.När vi kom hem så blev det sparris som jag fräste ihop med vitlök och chili och sen pasta och pinjenötter. Så enkelt och så gott. Och det är stundande sparristider - tror inte jag kan tröttna på denna grönsak - den gröna!

Vit har jag ingen erfarenhet av men borde kanske prova i alla fall.

Sen gjorde vi cole slaw och jag stekte strimlad lövbiff och gjorde pastasås som nu finns i två burkar i frysen till sonen.

Idag satte jag in den på Ica - egna varor - pulled pork. Trodde den egentligen var helt klar men den skulle stå i ugn i 40 minuter men det fanns gott om tid och var klar nu när jag gick till jobbet och sonen kunde äta.

Han blir bortskämd - jag vet men det mammas pojke och mammas rättighet är att skämma bort. Men jag skämmer även bort dottern.

Vi ska också äta av cole slaw idag men i pitabröd och med oumph kebab - vegetariskt ska det vara.

Och igår var det Gåsmamman - vi satt i soffan jag och dottern och blev lätt illa berörd av slutet på avsnittet men det är en bra serie helt klart men det retar mig att på en timme är det 4 reklamavbrott - det är då man skulle ha cmore eller vilken kanal det nu gick på för att slippa reklameländet.

Ikväll tror jag att jag ska se på tv 2 - och filmen Dallas Buyers Club - den ska ju vara bra. Eller så går jag och lägger mig. Eller så ska jag hämta sonen - ja det är fredagskväll så vad det blir får vi veta senare.

Må Gott

2 kommentarer:

 1. Ja Tack!
  Det ska bli riktigt skönt att flytta! En jättefin lägenhet får vi. Nyrenoverad & så fräsch! Perfekt med en liten gräsplätt oxå :-)
  En ny fas i livet!

  Man ska skämma bort sina barn.. Jag gör det hela tiden. De är ju det bästa man har & jag tror & vet att det blir bra människor av dem. Trygga duktiga omtänksamma & ambitösa barn har jag som idag är 22 & 25år & det går bra för dem.. Så visst har man gjort rätt i att skämma bort... Men allt handlar väl om HUR man skämmer bort dem.. EGET ansvar MÅSTE man ju lära dem för födda med guldsked i munnen är dem ju inte... ;-)
  What gets around, comes around... :-)

  Sparris är väldigt gott. Får hoppas det blir lite billigare.. I fredags gjorde jag lite tapas till mig o maken & en av rätterna stekte jag sparris i olja salt peppar & lät en helt vitlöksklyfta följa med.. MUMS!

  Ha en skön söndag!
  kram <3

  SvaraRadera
 2. Glömde skriva... Att brickan/fatet jag fyndade på Erikshjälpen nog är lite för litet för att anv som brickbord... men man ska aldrig säga aldrig.. ;-)

  kram

  SvaraRadera