December

December

onsdag 16 mars 2016

Bakom molnen

Idag var krokusarna ihopkrupna och dom vill ju också ha sol för den är bakom molnen idag. Kanske kan det spricka upp senare idag - kan ju hoppas.

Min planering för denna dag sprack. Jag hade tänkt åka upp till röntgen på deras drop-in som jag kunde gå på men insåg att det går inte idag för dottern jobbar - hon har ju ändringar i schemat från i måndags och det gör att hon jobbar 2 onsdagar på rad vilket hon inte brukar göra men nästa onsdag är hon ledig så då åker jag dit då istället.

Vill inte lämna och kan inte lämna vovven ensam så länge som det då blir och så ska jag iväg på yogan så det hade bara varit hem och vända i stort sett och det känns inte bra när man ser i de bruna ögonen - va matte ska du gå nu igen.

Har haft paus i skrivandet nu nästan en timme! Jösses min stora chef har varit här och den gubben kan prata han och han pratar gärna om sitt gamla jobb och kan göra det i timmar om han har chansen men så om min andra kollega och då blev det tyst och så gick dom för att äta lunch istället.

Inget ont om min storachef - han är den bästa chef jag någonsin haft och är väldigt trevlig i övrigt också.

Och ute är det nu en klarblå himmel så solen vann över molnen. Härligt så det kan bli en riktigt skön promenad med vovven sen när jag kommer hem.

Fått tagit min injektion för veckan och fått bokat in nya tider så nu har jag tider tills maj ut. Tiden går fort och snart sitter jag där och bokar in nya tider för sommaren.

Men jag har ett bekymmer och det är att jag nu har 8 ampuller kvar, inget förnyat recept och min vårdcentral är inte så pigga på att skriva ut dessa hjälpande mediciner tydligen så jag har skickat brev till Gottfries och hoppas dom kan fortsätta skriva ut till mig - om inte - ja då vet jag inte hur det ska bli.

Idag är det yoga och det är nu start av 8 nya veckor med uppehåll under påsken. Ska bli skönt men min insida ljumske som bråkar vet jag inte vad jag ska göra med - försökt googla men hittar inget bra.

Ska åka iväg och hämta paket med de filmer vi beställt bland annat också ikväll efter yogan innan jag hämtar hem dottern från jobbet - det finns att göra.

Må Gott

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar