December

December

måndag 28 september 2015

Ingen måne!

Ännu en vacker härlig höstdag med krispig luft - så där underbar som bara en höstdag kan vara. Men någon måne lyckade jag inte se för jag sov så gott men vaknade till då sonen gick ut för att titta. Man kunde inte se den hemifrån utan han gick bara iväg en liten bit och tog en kort runda med vovven samtidigt - vid 4 i morse.

Somnade gott om gjorde jag och så vaknade jag när dottern var uppe och gjorde sig klar för sitt jobb men jag öppnade aldrig ens ögonen någon av dessa två gånger och när jag sen slog upp mina blå strax innan klockan 10 så ville jag bara ha MER timmar av sömn. Många fler!

Men det var inte mycket att be för utan det var bara att pallra sig upp, in i duschen och frukost. Sen en runda med vovven för att sen åka och få ackupunktur.

Idag fick jag varm go ultraljudsbehandling på 2 fästen - ett bak och ett fram innan nålarna - Skulle vilja ha detta på bra många fler ställen på kroppen ungefär som jag skulle kunna använda voltarenssalva som kroppslotion.

Att jag idag känner mig som en halvdöd sill ungefär är väl efterdyningar av de senaste dagarnas myckna görande.

Men det vet jag ju också att det blir och det kan ta många dagar till att komma ikapp och jag hoppas då på en lugn vecka och helg så det kan bli så.

Bildresultat för keep calm

Må Gott

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar