December

December

torsdag 3 september 2015

Indiska levererar igen!

Igår hade jag ju inte tänkt göra så mycket innan yogan men det blev ändrade planer när dottern ringde och ville åka till Indiska.

Hon hade värkt klart på en tanke om ett överkast hon sett där i somras i Östersund. Hon har länge letat efter ett överkast och nu hade hon hittat ett.

Och det var på rea på det. 999:- kostade detta och hade kostat 1700:- från början och det var nu ett pris hon kunde acceptera. Ett tjockt härligt stort vinrött överkast.

Så för att det inte skulle ta slut - det fanns inte längre på hemsidan så åkte vi iväg.

Och givetvis hittade jag också kläder :D skulle kunna köpa hur mycket som helst på indiska. Och dessa kläder jag igår köpte blev "gratis" för när dottern skulle betala och dom knappade in mitt personnummer så var det ytterligare 50% rabatt på överkastet. Så det var en väldigt nöjd dottern som senare hemma la sitt nya överkast på sin säng.

Och en väldigt nöjd mamma med mer kläder nu till hösten.

NADIE tunika svartMARIT FLORAL klänning multi

Och här är en bild på den top jag köpte sist men inte hittade bild på :D

SEVEN topp svart













Nu kan man ju undra ifall jag vunnit på lotto som köper så mycket i kläder och annat men det märks så tydligt att det är en stor lön till in i familjekassan och jag kan nu få unna mig. Och nu börjar garderoben bli komplett med nytt och fräscht inför höst och vinter. Men det blir säkert något mer köp.

Och det blev också ett besök på ett kontorsvaruhus för att köpa in lite saker till jobbet. Min miniräknare har lagt av och ny kollegan behövde också lite saker sen köpte jag kartonger för jag har börjat röja i ett förråd. Nu ska en massa skräp ut. Det har legat där och tagit plats sen jag började och då ville jag ju inte ta i det ifall jag skulle ta saker som inte skulle slängas men nu efter alla år som jag har varit här så är det ingen som rört en del av sakerna så nu åker dom eller läggs i kartonger så jag får lite ordning därinne.

Och det blev inte korv och makaroner - frågade mina ungdomar och dom ville ha korv i ugn så det fick bli köpt lite potatis och så åt vi detta istället och det var gott. Nu känner man för mer rustik mat igen.

Sen blev det en kort kort vila innan yogan.

Och tänk - det gick riktigt bra. Försökte koncentrera mig så mycket som möjligt på alla rörelser, andning och annat och inte låta tankarna gå till annat. Det är inte helt lätt.

Så skönt det var att sträcka ut den stela kroppen igen.

När jag kom hem så hade sonen försökt gå ut med vovven men det regnade ju och då ville han inte gå så långt och har också kommit på att det är han som bestämmer (vovven) och inte sonen så dom fick gå hem och det var uppehåll när jag kom hem så vi gick en runda.

Fylld med energi efter yogan :D

Sen en kopp kvällsrote i köket och så gjorde jag mig klar för natten och såg slutet på Retro och det var den där goa tyska popen från mitten av 80-talet som jag gillade då och kan tycka håller än i dag. Modern Talking, Alphaville och många fler. Nostalgi!

Sen somnade jag gott och sov fram till 5 när katten skrapade på en dörr och innan jag såg honom hade jag gått och tittat på alla dörrar utom dotterns - därinne i hennes rum hade han sovit men nu var det färdigt och mat och ut.

Sen somnade jag inte om på nästan en timme och sov fram till halv 10 igen.

Låg kvar i sängen och surfade på mobilen, kollade nyheter och fb och sånt. Sen klädde jag på mig och vi gick en runda innan frukost jag och vovven. Det var varmt och vi klarade oss från regnet så det blev en skönt halvtimma.

Sen åt vi frukost ihop jag och dottern och sen blev det fart på tanten. Jag plockade ur och i diskmaskinen, dammsugade köket - min hund kan inte hålla maten i skålen utan det far knölar runt hela golvet - mycket irriterande.

Och så satte jag på en tvätt och så strök jag lite handdukar - diskhanddukar som jag köpte på Ikea. Har tvättat dom och tänkte att jag skulle få dom mindre stela med lite strykning. Och så vek jag handdukar och la in på sin plats i badrummet.

Strök också lite kläder som jag haft i en hög i väntan på den lusten. Och allt medan jag lyssnade på boken så det gick som en dans.

Vet inte om det var yogan igår som fick mig att bli sån här eller om det till sist blev det där

Bildresultat för arg kärring


som fick mig att tvunget göra iordning. Ett steg närmare ordning.

Blir nog lite mer av detta när jag kommer hem från jobbet idag. Dottern jobbar och sonen jobbar så jag är själv hemma.

När vi var iväg igår köpte vi potatis på vägen hem men även 2 orkideer och dom ska jag ha i köket men det är också rörigt på köksbordet - fattar inte hur det kan bli så hela tiden, Det är post och reklam om vartannat och fruktfat och annat som inte alls ska vara där och jag har ett stort köksbord med plats för 6 personer.

Men jag vill ju också kunna sätta mig vid köksbordet eller i soffan utan att se röran och då är jag ju tvungen att fixa den.

Så ett steg närmare mindre kaos är jag.

Och när jag fått lite mer ordning i min röra kan jag som dottern sätta mig med tända ljus och mysa i soffan. Det gör hon på sitt rum. Hon har bäddat och fint, tänder doft ljus och myser så att jag blir avundsjuk. Men snart så.

Bildresultat för autumn candlelight

Må Gott




3 kommentarer:

  1. Vad snygga kläder du köpt, såg både här i detta inlägget och i ett lite äldre inlägg att du handlat på Indiska. Det är en rolig butik tycker jag också :-) Kängorna du köpt är också jättefina! Jag har inte börjat tänka på höstkläder och sånt än. Såg att mina vinterkängor står kvar i hallen sen förra vintern :-) Lite dammiga dock.... :-)
    Hoppas du har en bra torsdag. Kram från mig! ♥

    SvaraRadera
  2. Det är kul att göra fynd. Och vilken tur för dottern att det var rea på rea.
    Ny börjar mysets höst. Då vill jag också fixa till mera.
    Kram

    SvaraRadera
  3. Indiska är ett säkert "kort". Alltid hittar man något där. Kram ❤️

    SvaraRadera