December

December

fredag 28 augusti 2015

Vinnande koncept

Bildresultat för to early in the morning quotes

I bland så säger man - taget! Och så får man tänka efteråt - varför?

Igår beställde jag tid hos optikern. 09:30 - säger hon - Blir jättebra säger jag!

Sen - hur tänkte jag där - så jädrans tidigt - måste ställa klockan! Får inte med mig barnen som smakråd.

Men nu har jag varit där och synen har inte förändrats på ett år i alla fall. Var ju där förra hösten på en gratis synundersökning.

Men nu har jag bågar med mig hem och jag tycker inte om att välja bågar - det är så svårt men jag har varit väldigt nöjd med dom jag haft.

Så förmodligen blir det en båge från Björn Borg som ser lite ut som den jag har idag - sköldpaddsfärgat - mina kollegor gillade den bäst. Får se vad dom säger hemma.

Men någon billig historia blir det inte. Glasen 6300:- och bågen 1500:- men så får jag ett par slipade läsglas för min syn gratis med båge och allt så det är ju bra.

Sen hoppas jag att jag inte behöver nya på många år. 2011 skaffade jag de jag har nu.

Sonen sa - mamma dom där pengarna som jag fick tillbaka på skatten - som han inte hade en aning om att han skulle få och sen inte heller räknat med - dom får du till glasögonen :D

Goa ungar jag har eller hur. Och så hjälper dottern också till och så får jag lägga en del och sen har jag nya glasögon betalda och klara.

Och igår blev det ikea och inköp - som alltid följer det ju med saker i vagnen som man inte planerat köpa - igår blev det dock väldigt bra sak som vi funderat länge på. En brandfilt!

Men också stekpanna, flera platsburkar för mat, paraply som är små nog att ha i handväskan. Vi har redan 1 men nu har vi alla 3 ett varsitt som är mer nöd-paraply ifall det kommer en skur man inte räknat med och står där utan paraply.

Och så köptes en kontorsstol till sonen och mattan till vardagsrummet och påslakan.

Nu längtar jag efter att få höstfixa i vardagsrummet med nya gardiner och matta. Det enda som jag inte hittar något bra någonstans hittills är nya kuddar till soffan. Hittar inget alls som jag vill ha.

Sen åkte vi in till ett köpcentra på vägen hem, dottern vill ha bokstöd och vi hade sett ett på indiska. Ikea hade inget. Och då gick vi förbi bokhandeln och hon fick köpt enkla bra stadiga stöd men även 4 pocketar. Köp 4 betala för 3.

Sen blev det min favoritaffär - Indiska och köp av byxor och 2 toppar.

TAWNY FLOWER topp rödEBONY byxor svart

hittar inte bild på den andra toppen men det var en mönstrat med längre armar och vidd i svart, vitt och lite blått.

Och där köpte dottern ett bokstöd till

BUDDHA BOOK REST bokstöd

Sen var vi väldigt möra båda två och hade ett stopp kvar innan vi var hemma. Ica

Det var ju höstigt väder och sonen som var hemma från jobbet för att han inte mådde bra. Han är nog bara förkyld. Så soppa stod på önskemenyn.

Så det fick bli en varm, gul och het kycklingssoppa och vi köpte färdiggrillad kyckling. Till själva sopppan så fick äpple och lök fräsa med curry och så i med buljongtärning och vatten och så fick det puttra en stund innan jag silade av och med detta gjordes, frästa jag ingefära och vitlök, skar en chili och så i med en burk cocosmjölk, grädde och buljongen som vi smakade av med mer kryddor och så fick vi en riktig god, varm och förhoppningsvis "bota-olle-grind-soppa" för oss övriga.

Det blev en sen middag men vi var klara innan tv-soffan och Broadchurch i alla fall och sen hopp i säng. Och jag har sovit gott hela natten men hade gärna sovit någon timme till helt klart.

Nu laddar jag inför kvällen med att få undan lite papper på jobbet, åka hem, duscha och fixa mig så åker vi in jag och dottern och vi tänkte äta i stan.

Må Gott

Bildresultat för t ledin


1 kommentar:

 1. Du ser what gets around comes around :-)
  Så som du ställer upp på dina barn.. & nu ställer de upp tillbaka på sin mamma.. Det är KÄRLEK det... <3

  Ja LEDIN... vad ska man säga... hur bra som helst var han & vilken stämning!!! Fantastiskt :-)

  Ha en fin måndag!
  kram

  SvaraRadera