December

December

torsdag 13 augusti 2015

Solig torsdag

Bildresultat för back to work after vacation

Snart har första arbetsveckan gått och jag känner att jag inte fått så mycket gjort som jag velat. Det strular.

Mailen låg nere en dag pga av något som jag inte vet och vi fick nya lösenord och när jag då går in på mailen så har vissa mail försvunnit.

Idag hittade jag igen dom när jag gick in på den sida som vi har mailen på. Jag omdirigerar ju från den sidan till outlook. Strul ogillas!

Ska fakturera och jag har förr markerat alla som ska faktureras, fyllt i belopp och klickat på en ikon och så är det klart. Nu får jag till svar att 0 har faktureras 0 belopp - det går alltså inte igenom och har kontaktat systemets support för det var ju inte så här före semestern och dom vet inte varför. Så jag får gå igenom 1 och 1 och det är ju ett himla jobb och jag känner mig allt annat än villig så första jobbveckan efter semestern känns som en lång startvecka.

Morgondagen kvar och sen så är det en ledig helg och absolut nya tag på måndag.

Fick börja tidigare också idag för jag gick en timme tidigare igår för att köra sonen. Han ställde sig på stationen och kollade trafikplaneraren och inte gick det något tåg inte. Så han kom till mig och jag packade ihop och körde honom.

Tacksamt glad över mitt jobb är jag än en gång. Tänk om jag inte hade kunnat göra så här, styra min tid då hade det blivit problem.

Hemma igen igår satte jag mig under parasollet och läste lokala tidningen, sen lite mat och så lite vila i sängen innan jag gick in i duschen och så åkte jag och dottern iväg och var i stan strax innan 8 och parkerade vid åkareplatsen vid centralen och flanerade upp mot Götaplatsen och såg sista halvtimmen av Seinabo Sey. När det var slut gick vi runt lite igen för att sen åter gå upp mot Götaplatsen och Ola Salos konsert. Hittade jättebra plats på konserthusets trappa och det var jättebra tycker jag. Han körde lite nya låtar och även gamla goa The Ark låtar. Det var 4 år sen han stod på samma scen - jösses va tiden går fort - jag var ju där då också.


Sen var det lagom tid när vi hämtade bilen att åka och hämta sonen och så åkte vi hem och gick ut i trädgården och satte oss en stund med näsan upp mot himlen - och inte såg jag några stjärnfall inte!

Och jag blev frusen så jag fick lägga dubbla filtar på mig i sängen och stänga fönstren men sov sen jättegott hela natten tills klockan ringde 10:30 - sent kan ju tyckas men det blev "bara" 9 timmars sömn ungefär och det är inte optimalt för min del.

Något kaffe har jag inte hunnit med än heller men jag har druckit upp min flaska med vatten. Vet inte om min blåsa nu är väldigt ovan och så gjorde jag tabben att dricka kaffe innan vi åkte till stan igår. Sista jag gjorde innan vi gick var att gå på toa hemma, sen fick jag uppsöka 3 bajamajjor och 1 toalett och var otroligt kissnödig när jag kom hem igen. Dottern gick inte en enda gång och vi hade också köpte en dricka för vi blev ju törstiga då vi gick för det var rätt varmt där och då i alla fall.


Så på lördag - då ska jag också dit - ska jag inte dricka kaffe innan om det inte blir flera timmar där mitt på dagen kanske.

Blir mycket musik i år. Ska titta på Hardcore Superstar som spelar sist på lördagen på Göteplatsen. 22-23. Åker nog in samma tid som igår och dottern kommer åka med mig hem men är nog inte med mig dit utan åker tidigare och går och kanske sätter sig någonstans.

Själv tänkte jag sätta mig på samma trapp redan tidigt - det är ju någon kör och sånt först som kan ju vara lite mysig att se och det var en bra plats och ska även packa något att sitta på och så kommer jag bänka mig där - kanske tar jag med mig kaffe i en termos.

Och så skulle jag vilja ställa mig i den där jättekön som var vid langosvagnarna - det har jag inte ätit på hur länge som helst och det är ju jättegott.

Sen har jag Liseberg inplanerat och Tomas Ledin och sen får väl sommaren räknas som slut

Bildresultat för första arbetsveckan efter semestern

Men idag är det fantastiskt väder som jag bara ser på från insidan. Funderar på om man skulle ge sig ut i skogen efter jobbet idag. Vi får se.

Hade också en fundering på om det var någon man ville se på Götaplatsen idag men det var det inte för i såfall hade jag kunnat se det i väntan på hämtning av sonen.

Men jag har ju också tv att titta på. Det tredje ögat gick i onsdags och även kommissarie Banks - och då sov jag ju.

Så många beslut och val man har :D

Eller så blir det inget av detta utan vila. Det är ju inte illa det. Men först nu vill jag ha kaffe!

Må Gott

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar