December

December

måndag 3 augusti 2015

Augusti

Det är första måndagen i augusti och solen skiner och jag sitter i mitt kök med te som jag köpt i Jämtland. Morgonlycka och visst kan jag känna igen mig lite i namnet.

Det är lite för tidigt än för min del men vardagen har börjat göra sig påmind genom att dottern jobbar och henne har jag kört.

Men för min egen del har jag semester denna vecka också. Det var ett klokt val av mig att ta 5 veckor så att denna vecka skulle bli en återhämtningsvecka.

Ja - jag är sliten och jag har nog lev på adrenalinpåslag som jag får av att åka hem. Där mår jag bra och det har blivit sena kvällar och mycket händer på dagarna men just där och då har jag fått leva lite normalt liv.

Och jag har sovit och vilat mycket sen jag kom hem för det är precis som om man bli klubbad.

Har surfat runt och läst lite nyheter och ska nu när min kopp te är urdrucken ta en tidning - Allas och gå och lägga mig och läsa lite i den tänkte jag. Har en hög med Allas som är olästa för jag köper den först och främst för korsorden. Hjärngympa behövs det också sen har vi väldigt trevlig när vi sitter med kryssen ihop och från och med nästa vecka kommer den direkt i brevlådan igen.

Det är fler än jag som äter frukost. Vovven tuggar glatt på sina knölar och katten kom precis in genom den öppna altandörren. Och ni undrar kanske hur det gick med alla djuren på semestern - ja det tar jag i ett annat inlägg.

Må Gott

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar