December

December

onsdag 1 juli 2015

Inte långt kvar nu.

utsikt från jobbet

Idag är det sommarklänning som är outfit för dagen. Från indiska med bara axlar och lite klockad i svart och beige blommor. Riktigt bekväm är den och jag är väldans nöjd med köpet.

Bara ben och bara armar och sandaletter och även om man är på jobbet så känns det lättare i sinnet när det är sånt gott väder. Inte ett moln så långt ögat kan nå.

Och det ska hålla i sig resten av arbetsveckan i alla fall men sen vet jag inte och det gör väl knappt smhi heller. - Gick in och tittade och det ser lovande ut hela nästa vecka också. Härligt.

I natt jobbade sonen övertid. Hela 20 minuter men det är så på hans arbetsplats att det räknas i intervaller hela tiden och det är inte precisa klockslag. Han har slutat 00:12 sen han började och det är komptid för egentligen ska man sluta någon gång där vid 23:30 men igår fick han sluta 00:30 -ish och överlämnade det rullande bandet direkt till någon annan.

Nu är det inte hela världen med en kvart hit eller dit för min del. Åkte ända ut och hämtade honom och vi var hemma ungefär den tiden som vi är hemma ifall jag hämtar honom i stan. Sen ska han nog jobba på söndag om allt går som man planerar.

Har varit på närhälsan som det idag heter och tagit min injektion. Åkte förbi biblioteket för att upptäcka att dom inte öppnar förrän 12 på sommaren så jag fick åka utan den reserverade boken som jag skulle hämta.

På jobbet har jag fått gjort mycket av det som jag skulle göra inför semestern. Fakturera ut en massa. Så det är skönt att inte känna sig för stressad inför veckans slut och veta att jag inte har hunnit med en massa. Så fredagen kanske kan ägnas åt lite städning av pappershögar.

Jag lyssnar ju som ni vet på böcker och igår gjorde jag sönder mina hörlurar. Jag fastnade i handtagen som är på köksskåpen vid diskbänken och så slutade dom fungera så jag öppnade mikrofonen och såg hur dåligt det egentligen är med tunna trådar som knappt är lödda där dom ska fästa så det är inte mycket kraft som behövs för att dom ska sluta fungera. Fick letat fram ett par gamla som det brusar i och hittade även några andra som fungerade i bara 1 av lurarna. Soppåsen nästa med dom. Så nu måste jag hitta nya lurar och med mikrofon så jag kan prata i den som telefon också och inte bara lyssna på böcker i den - min mobil.

Kollegan har sladdlösa lurar men dom är såna stora som sitter utanpå öronen och inte små smidiga som jag vill ha så det får bli med sladd.

När jag är hemma kan jag lyssna utan lurar och det gör jag oftast men igår kom jag hem med dom i öronen och jag hade inte hunnit ta ur dom för att lyssna via högtalaren när det hände. Otur!

Såg en rolig video på fb som jag lägger upp länken till här - om vädret - vi skrattade gott åt den jag och dottern i alla fall.

https://www.facebook.com/dylanevansofficial/videos/1005981922769174/?pnref=story

Må Gott

1 kommentar:

  1. Vilken tur du har med vädret nu när du skall gå på semester! Härligt! Hoppas ni får det toppen! Men det tror jag nog :-) Jag gillar också mindre hörlurar, vill ha de där som man stoppar in i örat, tycker de är bäst. Min yngsta dotter hade trådlösa ett tag men de gick sönder efter ett halvår.... Kram! ♥

    SvaraRadera