December

December

torsdag 2 juli 2015

Allt som är rött tycker jag är vackert...........

Produktbild för “Aqua Coolkeeper kylmatta - svalkande kyldyna”

Detta är mönstret på en filt som jag köpt och beställt på nätet.

http://www.csigora.com/produkter/kylprodukter/

Aqua Coolkeeper kylmatta

Så här står det om den.

Kylmattan är en behaglig hjälp när det blir varmare väder och risken för överhettade hundar ökar dramatiskt. Aqua Coolkeeper kylmatta hjälper till att hålla din hund vid rätt kroppstemperatur. Praktiskt och ibland livsviktigt när det är varmt ute, eller vid resa i instängda utrymmen som bil, buss eller tåg! Likadant är det en bra idé att använda kyldynan om du vet, att din hund kommer att anstränga sig hårt vid lek eller motion. Själv eller tillsammans med dig! Självklart kan du använda den som en täckande kylfilt också!
Aqua Coolkeeper kylmatta sänks ner en kort tid i kallt vatten. Den speciella hydroquartz gelen reagerar och kommer sen att dels kyla din hund, dels öka avdunstningen av värme. Och kylmattan avger kyla i upp till fem dygn!
Kylmattan kan återanvändas obegränsat antal gånger. Häng upp den att torka mellan varven bara. Du tvättar den vid behov i varmt eller kallt vatten med mild tvållösning - men inte i maskin!
En utförlig instruktionsbok medföljer, eller kan laddas ned under fliken Produktblad här ovan.

Produktbild för “Pet Towel - Kyl- och torkduk”

Även katten ska ju ha sitt så då blev det denna till honom.

Produktbeskrivning:

Handduk med mycket bra uppsugningsförmåga. Fungerar därför utmärkt att torka din hund efter bad eller regnigt väder då den har en enorm förmåga att suga ut vätan från hundens päls. Pet Towel Kyl- och torkduk finns i två storlekar. En större handduk som är 64 x 43 cm och en mindre som är 40 x 30 cm. De är rosa eller blå och vi skickar dem osorterade. Vill du ha en särskild färg, skriv in det i kommentarsfälet.
Vid varma dagar fungerar den som en utmärkt kylfilt för hunden att ligga på eller att lägga över hundens rygg. När vattnet avdunstar transporetar det samtidigt bort värmen från hundens kropp. Den goda förmågan att suga upp vatten gör att den kylande effekten sitter i flera timmar. Genom att doppa handduken i vatten några minuter omvandlas handduken på så vi till en kylfilt! Komplettera gärna md kylhalsband från Aqua Coolkeeper som svalkar upp till 5 dygn!
Förmågan att absorbera vatten gör att handduken fungerar såväl för att torka en blöt hund som att svalka den varma hunden! 
Kan tvättas i maskin men använd inte blekmedel eller sköljmedel om handduken ska bibehålla sin goda uppsugningsförmåga.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar