December

December

tisdag 16 juni 2015

Shopping, shopping och shopping

Bildresultat för en bra kvinna reder sig själv

Det ska vara en kvinna till att fixa!

Vår mail har legat nere sen förra veckan. Idag ringde jag - det som också kollegan gjort förra veckan om detta för det kan ju inte vara så att det ska vara så i alla dessa dagar. Så jag ringer helt resolut supporten och vips så får vi mailen att fungera!

Problemet - vårt ip-nummer var blockerat i brandväggen. Jag skulle ha ringt själv redan förra veckan men jag litar ju på min kollega :D

Bildresultat för sova länge

Jag gillar att sova numera mest för att jag är nödd och tvungen. Annars så fungerar jag ju inte. Och jag får ju dessa små blämmor på tungan när jag inte har vilat som jag borde.

Igår poppade den upp igen och jag var trött hela dagen och inte blev det väl bättre av alla ärenden.

Vi började med att gå till sportaffären för att köpa strumpor till sonen för ett presentkort han hade där. Det blev 2 st flerpack av ankelsockor som han ville ha.

Sen blev det systembolaget och där köpte vi lite Rosévin och sen ett antal olika ölsorter till sonen - han skulle ju aldrig köpa ett lock norrlands tex utan det plockas bland flaskor och jag hittade en nyhet åt honom och han tyckte det såg spännande ut.

Sen in till apoteket och köpa en massa. Dom hade sommarrabatt och jag hade en 20% rabattcheck som gjorde sig bra på dyra solkrämen - man skor sig på att ta bra betalt för saker man är så tvungna att ha - och sen fanns det köp 3 betala för 2 och det var bland myggmedel och sånt man kan ha på efter att man blivit biten så nu har vi så vi klarar oss hela sommaren.

Och så iväg till Rusta där vi köper schampon. Dottern köper ett speciellt schampo och där finns det stora flaskor till bra pris och jag köper Dove och sonen Head n shoulder så nu har vi även sånt så vi klarar oss över hela sommaren.

Sen blev det mataffären och lite inköp även där och vi var inte hemma förrän 19 och då var vi rejält hungriga så lite pasta kokades och köttfärssåsen värmdes upp och så åt vi och satte på melodikrysset på sr.play och löste ihop.

Sen gick jag en runda med vovven medan dottern plockade undan och så satt vi i köket igen och drack kaffe och åt en bulle och där satt vi sen hela kvällen tills det var dags att åka för att hämta hem sonen. Dottern följde med så vi åkte hela vägen ut till jobbet. Vi tjänar i tid en halvtimme och är jag ändå vaken så varför sitta och dövänta för att bara åka halva vägen?

Men idag blir det bara halva vägen för jag ska lägga mig och sova innan - måste! Igår så kom jag då i säng strax efter 1 och sen vaknade jag av katten och sen av vovven men efter 4 kunde jag sova som en stock ända fram till jag vaknade......................

Klockan 11:58!!!!!!!!

Bildresultat för sova länge

Och visst det var väl skönt att få sova så länge och välbehövligt men jag fick ju nästan stressa för att komma till jobbet i tid och de övriga familjemedlemmarna som så gott dom också.

När jag sen kom till jobbet så tog det nästan en timme av kaffedrickning och socialt prat innan jag kom in till min kontorsstol.

Och när mailen väl kom igång fick jag läst och den 26 ska vi på okänt hemligt äventyr med jobbet - det är en fredag. Vi ska också fotograferas innan - hm - ja det får väl gå och så ska vi hamna på hemsidan.

Kanske har jag fått någon av de klänningar jag beställt på indiska tills dess. De här 3 nedan har jag beställt fast egentligen var jag ute efter en annan som jag såg i senaste numret av Allas men antingen har Allas repotage om klänningar som inte längre finns eller så kommer den in senare så nu har jag bevakning på indiska och tittar varje dag men jag hittade de här 3 nedan i alla fall - får se om dom är snygga i verkligheten också men jag gillar indiskas kläder så det borde inte bli fel - eller?

AINE tunika grön


JENCY klänning blå



FAITH klänning svart


Och så såg jag i helgen att mina walkingskor börjar bli slitna. Har känt det ett tag och dom är väl använda. Har ju hittat min favoritsko för flera år sen - reebok med goretex och de första skorna jag kunnat gå i direkt utan skoskav och blev väldigt glad när jag hittade nästa version flera år senare på samma sko med lite modifikation i utseende och till bra pris så jag har suttit och kollat runt på nätet på olika sportbutiker men inte hittat och igår hittade jag rebook.se och där fanns min sko i den senaste versionen.

Den fanns i både svart och i grått och var nedsatta 50% och den här gången tog jag de grå för dom var billigare redan från början så jag betalar 500:- plus 49:- i frakt. Så nöjd! Leveranstid 2-5 dagar.

Samma som på indiska!

Reebok - Reebok ONE Quest II GTX Flat Grey/Steel/Ultraberry/Black M45218

Så nu kan jag traska med bra sula och vattentät och nya igen snart :)

Så nu är jag nöjd och har också en sommargarderob att njuta av.

Idag tar dottern hand om hunden och en långpromenad. Middagen ska vi hjälpas åt med. Hon ska laga den bara jag skär kycklingfiléerna i mindre bitar. Sen blir det vila och förhoppningsvis även sömn innan nattens hämtning av son.

I morgon väntar en heldag med massa som händer på jobbet.

Må Gott


1 kommentar:

  1. Vad bra att du hittade skorna, och till halva priset dessutom! Kanon! Klänningarna är jättefina alla 3, Indiska har fina kläder tycker jag med. Brukar köpa deras leggings, de är de bästa som finns - håller i flera år utan att se slitna ut. Vad skönt att du slipper ut med hunden i det här vädret, hua! Kramis! ♥

    SvaraRadera