December

December

onsdag 3 juni 2015

semesterplanering


Bildresultat för trevlig semester


Semester är ju i antågande och jag har velat lite hit och dit och inte funderat så mycket på vilka veckor mer än 2 . Då vi ska åka hem till Ljuvliga Jämtland.

Men jag har nog idag bestämt mig helt. En veckas vila innan vi åker och en vecka när vi sen kommer hem. 29-32. Sen så ska jag kolla hur mycket semester jag har kvar sen förra året - och då kan det också kanske bli vecka 28 - så vara ledig hela 5 veckor vore inte alls dumt. Eller så tar jag en vecka och jobbar en innan den långa semestern - jag får nog ta och bestämma mig riktigt snart. Vore skönt med sol, värme och en stol och bara vara!Bildresultat för semesterbilder clipart

Känner mig otroligt sliten idag. Det kommer ju surt efter när man varit lite mer i farten som jag var i lördags.

Så det var väl rejält väntat och jag är inte själv överraskad.

Sen var jag på stickträff igår och den sista planerade hemma hos någon träff - vi kommer säkert på någon extra bara för att men från och med 1:a september så startar 2 i gruppen en egen butik och då kommer vi träffas där - precis som vi gjorde förr i den förra butiken som las ner.

Vi har ju fått en annan men det är inte trevligt där. Vi får sitta i olika grupper i olika rum och då blir det en indelning och tyvärr är den ägaren inte så serviceminded som man skulle önska så det har inte lockat mig att åka dit som det gjort med detta gäng.

Så det kommer bli trevligt och kanske kommer också sticklusten tillbaka på ett annat sätt när man sitter och blir inspirerad av olika garner, mönster och annat.

Men en sån här träff tar också rejält på krafterna. Det är mycket prat, tjat, skratt och volym och man blir alldeles snurrig i huvudet och det är inte helt lätt att sortera intrycken och ha en samlad koll på allt.

Bildresultat för knitting fun

Men vi fick jättegott fika. Gott hembakat surdegsbröd, olika knäcken och sen en varm brietårta. Hur god som helst med balsamicovinäger på och varma tomater och basilika - den ska jag absolut göra själv någon dag. Googlade och såg massa goa recept som också innehåller rödlök och nötter. Detta ihop med ett gott rött kan bli en riktig höjdare.

Efter träffen hämtade jag dottern som slutat jobba och sen hem, sitta lite i köket och sen i säng!

Vädret igår var ju bedrövligt. Det stormade och regnade och vovven vägrade gå ut. När vi kom hem på kvällen fick jag ställa mig ute i regnet, stänga dörren så han inte kunde gå in och tvinga honom att kissa.

Där stod han motvilligt med öronen bakåt och med en blick som sa - fy va du är taskig!

Idag ska sonen ta honom ut innan han åker till jobbet. Jag åkte tidigare idag och lämnade först av dottern innan jag åkte till vårdcentralen för veckans injektion. Kanske kan jag få känna mig lite piggare av den.

Ikväll ska jag på yoga - den sista onsdagen nu för säsongen. Ska ändå bli skönt att inte gå samtidigt som kroppen mår bra av att göra det, men så bygger man upp en längtan till det sen i höst när det börjar igen. Tiden går ju så fort så 3 månader går ju också fort. Skulle kanske gjort lite av rörelserna hemma själv men det kan ju bli farligt ;D

Bildresultat för yoga fun

Idag är jag själv på jobbet, känns också väldigt skönt när jag inte är på topp. Sitter i mjukisbyxor och behöver inte tänka på alls hur jag ska vara gentemot kollegor utan kan sitta och känna mig småsur och trött :D

Första koppen med kaffe är urdrucken - får bli minst en till, kanske två innan arbetsdagen är över.

Må Gott

Bildresultat för give me coffee


1 kommentar:

  1. Ja nu är det dags för semesterplanering, du är t o m lite sent ute tror jag :-) Härligt med semester! 5 veckor på raken är ju gött, då hinner du varva ner rejält. Att vara social tycker jag också tar rejält på krafterna, ofta är det svårt att varva ner ordentligt efteråt, har ofta svårt att somna sen, det är precis som att man måste bearbeta allt som sagts, gjorts och så. Får jag välja så vill jag helst umgås på dagen, på kvällarna tar det för mycket på krafterna. Hoppas du mår lite bättre idag. Kram från andra sidan skogen! ♥

    SvaraRadera