December

December

fredag 26 juni 2015

Nyfiken

Solen är här och man pratar om att det till sist ska komma ett högtryck och hälsa på med värme och det ser jag fram emot men risken är väl att det blir för varmt så man ska få pusta och klaga på det :D

Är förberedd på dagens begivenheter. Duschad, fixad i hår och i ansiktet för det ska fotograferas på jobbet sen ska i i gemensam tropp åka till stan och ha trevligt på något som vi ännu inte vet något om.

Undrar om min gissning från igår gäller och förberedd för utomhus är jag också för jag har smort in mig med solkräm.

Och igår åkte jag och dottern till indiska och så köpte jag tights att ha under klänningen - knäkorta ifalll det blir kallt. Hittade också en snygg kofta - lite dyr men dottern tyckte jag skulle unna mig så då gjorde jag det.

Och så hittade jag gardiner till hösten - bra att vara ute i tid. Det var på x-pris. Ta 2 och betala 100:- det är fynd för annars kan gardiner på indiska kosta en del. Så jag blev jättenöjd. Först när jag så hittade vi bara 1 längd och då blev jag lite besviken men så tittade vi där man hängt upp gardiner och är fanns en längd till som dom plockade ner till mig.

Svarta med guldmedaljonger som kommer bli perfekt i mitt vardagsrumsfönster.

Sen åkte vi och köpte mat och jag tog sen en promenad med vovven medan dottern gjorde maten och sen innan 7 låg jag i säng och somnade och denna kväll sov jag gott fram till att det var dags att hämta sonen. Somnade också gott efteråt tills dottern väckte mig och hade försovit sig så vid 7 var jag uppe och körde henne. Hemma igen efter en kvart ungefär och ny sömn.

Så skönt att kunna somna när jag ofta har problem med det.

Nu ska klänningen på och jag iväg så ............

Må Gott

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar