December

December

torsdag 18 juni 2015

Midsommar

Bildresultat för midsommar

Nu är det bara en kort stund kvar på jobbet innan jag går på midsommarledighet. Det blev sent igår och tyvärr inte så lyckat som man hade önskat. Det kom inte så mycket folk som det brukar och inte heller antal aktiva för det spöregnade och det lockar inte folk precis.

Men det blir inte mindre av förberedelser, arbete under tiden och plock efteråt för den sakens skull och jag var hemma sent. Så det blev en lång dag och när jag slutat hämtade jag dottern och vi åkte och handlade lite för att slippa göra det idag och trängas med massa folk. Hon åker till sitt nu i em och hoppas, ta i trä att hon inte blir mer förkyld än vad hon just nu är. Snörvlig och lite ont i halsen har hon.

Sen var det inte så lång tid kvar innan jag kunde sätta mig i bilen igen och åka och hämta hem sonen. Jag åkte ända ut till hans jobb och då är jag hemma 30 minuter tidigare än om vi möts på halva vägen och han åker bussen dit.

Men sen har jag sovit som en klubbad säl hela natten och tror knappt jag har rört mig i sängen ens. Ställde klockan på 10 men vaknade halvtimmen innan så jag kunde morna mig lite. Ville komma iväg till jobbet tidigare så jag kan gå tidigare också.

Och det blev inga skor igår men jag fick mina kläder från Indiska och jag är jättenöjd med allt. Så idag sitter jag med min svart/gröna tunika och svarta haremsbyxor under och känner mig fin.

Skorna ska komma idag men det är ju en historia för sig. Kollade kolli-id och då visar det sig att det är UPS som kör och dom har ju inget utlämningsställe utan levererar till dörren - väldigt bra men nu är det ju inte så att man är hemma hela tiden och jag har pratat med dom och gett fullmakt till att dom får lägga i brevlådan men också att dom kan ringa så kan jag möta upp ifall jag är i närheten.

Man kunde ändra lev.adress på deras hemsida men det var ju krångligare än krångligast. Man skulle få ett inloggningsnummer hemskickat per post och det skulle ta 2-5 dagar! - Inte via mail som annars är så användbart. Så nästa gång ska jag verkligen kolla att det inte är UPS som levererar och om det är så - så leverans till arbetet kanske!

Men jag är nöjd och glad ändå för sonen jobbar inte ikväll - han har fått kompa ut som dom säger för det finns inte något att göra för bandet står still så varför sitta där för sittandets skull? Och det innebär att jag inte behöver iväg ikväll utan kan ha en lugn och stilla hemmakväll.

Men sonen ville att vi skulle iväg och göra lite ärenden idag. Han behöver lite kläder och nya hörlurar till mobilen och tyckte att vi kunde åka. Säger jag inte nej till - en chans att umgås på tu man hand med sin son så där.

Det är också trevligt när jag hämtar honom och vi får pratat om ditt och datt.

Kvalitetstid! Inte att förakta och det känns skönt att jag kan ha det med båda mina ungdomar. Jag och dottern satt igår innan jag hämtade hem sonen och löste korsord eftersom senaste Allas fanns i butik.

Sen är jag lite sur på Allas - dom visade ju en fin klänning från Indiska i förra numret - tips för sommaren med flera olika fina klänningar från olika butiker mm. Jag har inte sett den på Indiska så jag tror ju att butikerna visar tidningen sånt som komma skall. Men så var det inte alls.

Jag mailade Indiska och det visade sig att den klänningen såldes väldans tidigt i år och tog slut i mars!!!! Hur kan man då visa upp den i en tidning undrar jag som ett klädtips inför sommaren. Och eftersom jag är den som jag är har jag mailat mina synpunkter till Allas om att detta inte var så trevligt gjort sen om det sen gör någon som helst skillnad för deras del tror jag inte men jag har i alla fall uttryckt mitt missnöje.

Nu stänger jag ner min butik här på jobbet, åker hem, fixar och donar och sen har jag en härlig lång ledighet med kanske lite taxiverksamhet under helgen eller inte - det visar sig.

Må Gott

Bildresultat för glad midsommar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar