December

December

fredag 20 februari 2015

Yes det är fredag!

Så skönt att det är fredag idag. Har kommit till jobbet tidigare och har nu hunnit med kaffe och liten macka och känner hur huvudvärken kommer smygandes - inte bra!

Jag hämtade sonen som slutade klockan 12 och kompletterade inköpen som inte blev gjorda igår genom att åka på ett annan ica först och köpa kyckling och storpack av kotlett som dom hade på bra pris. Det gäller att vara om sig och kring sig allt som oftast.

Det blev också bestämt igår när vi köpte köttfärs på storpack - för vi var ju och handlade rätt mycket igår också medan vi väntade på att sonen skulle sluta - och inte fick vi se honom i butiken! Vi ska göra fetaostfyllda biffar idag så det behövdes lite fetaost och så ska vi ha rostade rotfrukter till och det hann vi inte köpa igår. Så nu har jag köpt sötpotatis, morot, palsternacka, jordärtskockor, rotselleri och så vanlig potatis och så vitlök för det är ju också så gott att ha bland rotfrukterna. Så det blir en mumsig middag.

Sonen hade ju lämnat hemmet för jobb när jag kom hem och jag och dottern åt innan vi for iväg på ärendena.

På Rusta blev det köpt schampon, balsam och duschtvål till mig och dottern, Schampo och duschtvål till sonen, handtvål skurmedel, tvättmedel, bajspåsar till vovven och så köpte jag mig nya gardiner till vardagsrummet.

Längder i turkost så det kommer bli bra i vardagsrummet när jag byter.



Och dom blev gratis nästan för jag hade en 100:- rabatt och gardinerna hade det fashionabla priset 129:-

Sen åkte vi till köpcentrat och gick runt och kollade lite. Det blev nagellack och hårklämmor på HM och dottern behövde in på Kicks och köpa foundation och sen givetvis Indiska och jag har gått och tittat på en tröja där länge och igår blev den min :D

DANIA topp beige

Ibland så går man och tittar länge på ett plagg och så finns det inte kvar när man bestämt sig men igår så slog jag till och 10% rabatt hade jag också så det gjorde mig extra nöjd.

Så nu har vi schampon etc så vi klarar oss i många veckor. Lika bra att passa på när det är bra pris på det man ändå alltid använder och köper. Jag gillar Dove både som duschkräm och i håret. Dottern har ett annat schampo som hon gillar och sonen kör med Head & Shoulder.

Fick också på Kicks luktat på min nästa parfym. Hugo Boss har kommit med en ny och den föll mig verkligen i smaken - luktade så gott och jag påpekade för dottern att jag fyller ju år snart. Som alltid så är parfym dyrt och den här är ny. På Kicks kostar 30 ml 445:- men jag ska kolla på nätet nu när jag vet hur den luktar. En bra vardagsparfym. Har haft en annan Hugo Boss tidigare som jag också gillade.

Woman EdP

Det är grått som attan idag också. Trist, tråkigt och väldans bedrövligt. Det har regnat hela förmiddagen, började redan igår kväll. La mig vid 9 igår och sov så gott ända fram till strax efter 2 och sen var jag vaken till strax innan 5 för att vakna till när sonen klev upp 20 i 6. Och somnade om och vaknade igen vid 8 för det gick väldans i trappen.

Så det blir nog en seg eftermiddag.

Men det är fredag som sagt och i morgon har jag inget inplanerat mer en ut med vovven och kanske baka lite, köpte muffinsformar idag och det är ju gott att ha med sig på hundpromenaden på söndag och fikapausen.

Och även idag visar prognosen sol på söndag - hoppas, hoppas att det också håller i sig för det vore ju himla skönt att få sol på sig när vi ska gå i närmare 3 timmar.

Dottern är ledig i kväll men ska jobba imorgon och på söndag. Vet inte om hon ska iväg eller inte och inte heller har jag koll på om det är sen eller tidig dag imorgon.

Hunden ska få sitt också. Har varit på djuraffären och köpt lite tuggben. Ett rökt märgben och lite annat smått och gott samt färska märgben på ica som han kan få ett av och så resten in i frysen.

Nu när jag tittar ut ser jag snö i regnat - vad är detta!!!!!!!!!!!!!!

Ja ja, det går mot våren oavsett.

Må Gott


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar