December

December

måndag 22 december 2014

Måndagmåsten



Så härligt det är att kunna klafsa runt och i pölar och lera i mina nya stövlar utan att bli blöt eller kall om fossingarna. Har nyss kommit in efter en morgonpromenad och sitter med en kopp te och väntar på att resten av hushållet ska vakna.

Vi ska iväg om en timme. Sonen ska klippas, systemet ska besökas och sen har jag bestämt att vi tar ica så slipper vi ut mer idag och inte heller imorgon förrän på kvällen då vi ska upp till barnens pappa på lite uppesittarkväll med mat och bingolotto. Så igår fick jag köpt 3 lotter till oss.

Det var skönt ute och jag tänker mig att någon dag ska vi ge oss ut i skogen nu när det är ledigt.

Natten har varit bra även i natt med bara en kort tid av vakenhet på morgonkvisten av hostan.

Men igår innan jag gick och la mig - jag satt och tittade på Pirates of Carabeen. Har inte sett just den här filmen men tröttnade rätt snart - men när jag satt där i soffan så kände jag hur det liksom gick igenom hela kroppen av smärta.

Det började i käken som blev ondare än vanligt och så gick det sakta ner genom hela kroppen. Så jag fick ta smärtstillande och kunde känna hur smärtan avtog innan jag somnade. Skönt men tröttsamt.

Det är som en vågskål som aldrig väger jämt utan den tippar över mot trötthet eller värk.

Nu känner jag mig mer trött och har mindre värk. Men det är lite hektisk dag känner jag. Åka och handla tar ju på krafterna rejält. Men vi åker alla 3 så jag kan gå där lugn och be barnen hämta ditt och datt :D



Hade jag hunnit hade jag tagit kort på skatorna ute i min trädgård som också tar sig ett julbad. Dom skvätter och leker i en zinkbalja jag har på en stubbe - dom ser lyckliga ut och verkar tycka det är hr gött som helst :D

Tre stycken har hittills roat sig och så gör dom försök att komma åt frön i automaten men lyckas inte så bra men det hamnar alltid frön på backen som dom tar och precis under så är det nu en stor grop som dom fått till i letandet efter mat och dom ska ju också äta. Jag gillar mina skator. Kanske för att jag ibland känner mig som en sån själv - hahaha



Nu ska det bli en kopp kaffe också innan vi tar tag dagen måsten.

Må Gott

1 kommentar:

  1. Ha ha! :-D Känner mig också som en riktig skata ibland :-) Jag blir mest trött på dem för de för sånt oväsen. Jag kör med "gå-och-handla-lite-varje-dag-metoden". Den funkar bra för mig. Har jag nån utav barnen med mig blir jag stressad för de har så bråttom, jag kan inte ha bråttom, min kropp fixar inte det. Spelar ingen roll hur mycket jag påpekar det för dem. Det är väl för att de inte gillar att gå i mataffären och handla.... Jag är nästan klar med min handling nu i a f.
    Käcka stövlar du fått tag i! God jul och kram! ♥

    SvaraRadera