December

December

lördag 25 oktober 2014

Hel dag!

Vanligtvis brukar det vara förmiddag när jag bloggar och klockan visar 43 minuter i 11. Men nu är det kväller och dagen har varit lång men absolut jättetrevlig.



Vi bestämde igår kväll jag och dottern att vi skulle åka iväg idag eftersom hon var ledig och sagt och gjort så ställdes klockan på 9 och när vi var klara åkte vi iväg och vi hann med 3 olika loppisar i lika många kommuner.

Jag var inte ute efter något speciellt. Dottern var ute efter 3:e boken av Viveca Steen. Och det gjorde vi inte på första, inte heller på den andra men väl på den 3:e så fanns den och jag fick också köpte en pocket som jag vet inte finns som ljudbok då jag kollade sist.



Den får nog ligga till sig lite - tills jag fått köpt nya glasögon - det är ju liten text i pocketar. Men för 5:- styck fick den följa med.

Jag hade via fb spanat in en pedistal men den norpade någon mitt framför ögonen på mig nästan. Och då svor jag lite inombords att vi inte åkte tvärtom men inget att göra åt, det blir väl fler gånger hoppas jag för den är av en speciell typ som jag vill ha och tycker är snygg.

Efter detta åkte vi till Ö&B, hittade lite bra pris på kattsand och toapapper men det var inte så där jättemycket i butiken tyckte jag. Och så in på ett nyöppnat coop - mjölk och sparris blev det där.

Och så in på ett av stadens alla underbara bagerier och köpte med oss 3 krämbullar hem, 1 nougatpaj med nötter till morgondagens efterrätt och ett hur gott som helst - matbröd - kastanjebröd. Och jag undrar om dom har det varje vecka - måste nästan ringa och kolla och åka dig igen. Har varit där för hur många år sen som helst och handlat så jag hittar ju dit igen.

Tog med vovven ut på en promenad och sen lite soffhäng medan dottern gjorde sig klar för att köras till sin kompis och deras lilla pyjamasparty - 3 är dom som bara skulle titta på film och gotta sig. Till middag skulle dom ha pizza - på hemkörning.

Hemkörd pizza blev det här också - vi blev också sugna jag och sonen men den fick jag allt köra hem själv :D

Han äter kebab och jag tog med kyckling, banan, curry, ananas och nötter.  Halva kvar tills i morgon.

Var också in på jysk och köpte 2 nya underlakan nedsatt från 169:- till 100:- så det kändes som bra fynd. Och en plastlåda med lock som jag ska ha under sängen med lite som inte får plats i garderoben.

Och så soffhäng igen. Jag la mig och så kom vovven och tryckte ner sig bakom mig.



Finns det hjärterum så. Varmt och gott om ryggen var det i alla fall. Och så blev jag lite frusen, In i duschen och stod där länge och passade på att göra en hårinpackning. Köpte Doves hårinpackning i burk - gillar deras produkter och schampot trivs jag väldigt bra med - så det blev lite minispa där i duschutrymmet.

Och så kom sonen och skulle iväg och frågade om jag kunde köra och visst. På med lite kläder och så står jag i hallen med vovven och väntar och det har blivit en missuppfattning mellan sonen och hans kompis. Kompisen skulle komma och hämta upp honom när han slutat jobba och där stod jag med en hund som ville ut så då gjorde kvällspromenad mitt i så mycket bättre. Det blev inte lång för det hade han inte lust till.

Och sen kom då Downton Abbey och nu är kvällsroteet uppdrucket och jag ska gå och natta mig. Och så skönt - en extra timmes sömn i natt.

Klockan ska ställas på 9 i morgon också för klockan 10 ska jag och vovven vara på mötesplatsen för att gå en långrunda med hundgänget. Och jag tror vi kommer ha vädergudarna med oss.

God Natt och MÅ gott

1 kommentar:

  1. Ser så gott ut när vovven ligger där hos dig :-) När jag ser sånt så blir jag också sugen på att ha en vovve :-)
    Hoppas ni slapp regn förut när ni var ute, tror inte det regnar här nu och tror inte heller det gjort det på morgonen även om det är väldigt grått.
    Blåser gör det dock. Mmmm krämbullar.... Åh så gott! Men aja baja för mig. Jag håller sträng diet nu inför nästa provtagning, jag MÅSTE få ner blodsockret, jag vill inte byta medicin. Hoppas du har en fin söndag! Kramar från andra sidan skogen! ♥

    SvaraRadera