December

December

onsdag 1 oktober 2014

Ett steg närmare



Ute är det sol, blåst, härligt höstväder just nu. Det ska komma regn och tidigt i morse var det kyligt men ändå 8 grader plus. Så vi går mot mer och mer höst och kallt och eländigt.

Dottern jobbar extra idag och började mellan bussar så antingen skulle hon komma alldeles för sent eller väldigt tidigt så Taxi M gjorde sig klar 06:30.

Vi tog oss en "gör ifrån dig" runda jag och vovven innan jag sen kunde sätta mig med en kopp te och läsa veckans tidning om det som hänt i bygden.

Sen gick jag och la mig med tanken att jag skulle lägga mig och läsa för sonen skulle också upp idag och även där skulle jag ägna mig åt taxi verksamhet.

Men det är ju konstigt att ibland så kan man ligga där i sängen och var hur eländigt trött som helst och inte somna men idag kunde jag inte hålla ögonen öppna.

Och somnade till en halvtimme med följden att jag kände mig ännu tröttare så nu bäljar jag i mig min 2 stora kopp med kaffe för det är onsdag och då ska jag iväg till vc kl 11 för att ta min injektion så att lägga sig igen känns som mission impossible.

Och på tal om mission impossible så fick dottern ett uppdrag som efter mycket vånda och svordomar förmodligen ändå lyckades.

Duscha vovven - han har ju en tendens att rulla sig eller stryka kinderna mot något och igår var han alldeles svart på halsen av något ifrån trädgården och jag skulle ju jobba så det blev dotterns uppgift och det är inte lättast för han avskyr verkligen att duscha/bada men nu är han ren, pälsen mjuk efter både schampo och lotterivinst - balsam för hundar korthårig som han är. Så får vi se hur länge han kan hålla sig ren innan han hittar något annat att gotta ner sig i.

En struldag på jobbet igår för jag fick ingen kontakt med skrivaren och efter att ha suttit med supporten kunde jag konstatera att skivaren inte hade någon kontakt med nätverket och idag får nog en kille/tjej komma ut och ställa in det igen. Om inget har hänt över natten som gjort att vi har kontakt igen.

Och det blev även andra telefonsamtal och så kom stora chefen och annat besök så det blev inte mycket gjort.

Men jag har nu tagit 5 dagar ledig i jul och ska då vara ledig i 3 veckor - jippi.

Jippi säger jag också om dagens post. Det är ju så kul att hitta något annat än räkningar och trist reklam i brevlådan. Idag var den fylld med ett stort mjukt paket.


Har ju bara sett färgen på en liten bild och garnet på en stor men inte i verkligheten men jag är nöjd med både färg och garn och nu ska det bli något annat än bara sjalar och tossor.

Så många gånger man tänkt att en sån skulle man stickat eller en sån men nu blir det en

stickad väst mössa

Ser inte allt för avancerat ut och det är stora stickor - ska bli jättekul att börja på men jag ska besinna mig och göra klart en tubsjal för jag använder stickorna till den och så har jag bara lite kvar på yogastumporna men sen så.

Gick igenom garderoben häromdagen när jag letade efter ett plagg och jag behöver några nya långärmade toppar inser jag - som ska passa bra under denna tröjja. Såg på HM billiga bastoppar som jag tänkte beställa. Vit och någon annan färg.

Igår var det tisdag och jag stekte all svamp och till det hade vi bred bandpasta. Dottern ville också ha bacon och sonen åt rester från frysen ihop med tacobröd - pulled pork. Alltid bra att rensa denna frys. Idag blir det husmanskost. Pannbiff med lök och kokt potatis med brun gräddsås är tanken.

Och ikväll är det yoga - ska bli skönt även om det just nu känns jobbigt att ens tänka på det. Kroppen är inte med mig - väderomslag? Ja det ska ju bli regn. Det värker i benen och ryggen.

Och att Morgan Freeman har fibro visste jag men att Cher har ME var nytt men det är ju "bra" när en kändis får en sjukdom för då brukar den ju uppmärksammas på ett annat sätt än när den lilla vanliga människan får det.

Må Gott



2 kommentarer:

  1. Tröjan ser görsnygg ut & kommer nog bli ursnygg i den färgen som garnet var i :-)

    Skönt att ha en nyduschad hund :-)
    Vad gott det lät med pannbiff :-) Ska inventera & se om det kan bli dagens middag kanske
    Himla gött att 5 dagars ledighet kan ge 3v ledigt i juletid :-)

    Här skiner solen från en klarblå himmel... Jag tycker det kan fortsätta så jag :-)

    Ha en fin onsdag!
    kram

    SvaraRadera
  2. Gött med ledigt i jul! Tröjan kommer bli görfin, jättesnygg tröjmodell. Visste inte heller att Cher hade ME. Man kan ju hoppas att det blir lite mer uppmärksamhet kring dessa sjukdomar nu när även ett par kändisar gått ut med att de har dessa sjukdomar. Hoppas du har en fin torsdag! Kram! ♥

    SvaraRadera