December

December

onsdag 3 september 2014

Sträck på dig



Ännu en härligt solig höstdag - man blir ju glad när man slår upp sina blå även om jag inte hann utnyttja den innan jobbet på något mer sätt än att titta på den utanför fönstret men det känns ju gott i själen ändå att slippa se gråa och regntunga skyar och det ska ju hålla i sig ett tag. Jag är nöjd om det verkligen håller i sig över helgen och på måndag.

På måndag ska jag vara ledig! Behövs nog efter en intensiv helg som det kommer bli.

Äntligen kan jag köra min bil utan att det låter som om jag tappar motorn för att det smäller till när man svänger och har sig. Båda krängningshämmarna är nu bytta - jippi - nu är det bara annat smått och gott att fixa men inget jätteakut. Man får ju ta saker pö och pö.

Och jag lämnade bilen vid halv 5, kunde gå hem, äta middag och sen så var den klar på en timme. Snabbt jobbat av ett proffs som bor nära mig.

Sen blev det ica och lite handling. Mjölk och hundmat och så var det bra pris på mitt nya favvokaffe - Zoega och 2 paket blue java blev köpt.



Efter att ha lämnat av det hemma så åkte jag hem till en av flickorna i stickgänget och hade 3 trevliga timmar och som vi sa - det är inte så viktigt med att sticka - en fick knappt fram den ur väskan för vi pratar, fikar, tittar i sticktidningar. Men jag fick stickat och jag är så nöjd med mina små rundstickor och har kommit en liten bit på väg på mina yogastrumpor.

Vi bestämde att vi skulle fortsätta som gäng hemma hos varandra men även gå på stickcafét som garnaffären ska ha för vi har så mysigt och trevligt på våra träffar så vi sa. Första tisdagen i varje månad hemma hos någon och sen är det tydligen varje vecka på garnaffären också det tisdagar så ska vi utvärdera om vi ska träffas oftare hemma hos varandra igen som vi gör nu - varannan vecka.

Kantareller plockade jag ju häromdagen och idag ska det ätas jämtlandspaj.

Lyxar till den med färska. Men sonen äter ju inte svamp så det blir en vanlig köttfärspaj också. Och sen ska jag iväg på någon skönt och efterlängtat.



Yogapass! Och ny matta har jag också! Ska bli gott att strecka ut den här stela kroppen igen för hemma blir det ju aldrig att man gör något även om jag säkerligen skulle må förträffligt av det.

Men bättre lite än inget.

Må Gott


1 kommentar:

  1. Vad skämtat bilen är fixad :-)
    Trevligt o socialt med era stickträffar :-)
    Alltid trevligt att träffa vänner :-)
    Det verkar som högtrycket håller i sig hela helgen ☀️☀️☀️ Tackar!!!

    Hoppas det blev en härlig yogastund :-)
    Kram ❤️

    SvaraRadera