December

December

torsdag 4 september 2014

Sur och grinig



Man skulle tro att det var måndag men det är det ju inte. För av någon anledning känner jag mig just här och nu mig sur och grinig.

En av anledningarna är kommunen som man försöker få svar ifrån (jobbet) men man får inte dom svar man behöver. Och hur ska jag som en vanlig människa förstå vilket av deras dokument som gäller när man har 2 olika texter angående bidragsberättigande för föreningar.

Och inte blir det bättre när personen i andra änden är lite tyken i sina svar - ja då blir jag tyken tillbaka och då dom skriver att vi följer minsann och nästan stryker under den raden och jag ser att det är så fel och då kan jag inte låta bli att knäppa dom på näsan.

Men sur och grinighetskänslan är kvar.

Man skulle ju tro att jag sovit för lite men jag somnade vid 9 igår som en stock. Var så trött och helt slut efter yogan som var skön men det kändes att man inte töjt på sig på länge. Något händer i både kropp och själ efter ett sånt pass för det är ju inte så att man blir svettig som på ett step-up pass precis.

Och sen vaknade jag efter 10 idag så det blev många timmars sömn men pigg - nope!

Solen skiner idag också och det är så skönt men nu är det inte mycket sol i trädgården när man kommer hem på em. Jag var hemma igår vid halv 4 och solen var redan då bakom trädtopparna.

Idag är det shopping som gäller. Mamma (jag) ska med som smakråd och det är väl rätt bra betyg för mig att få den äran när dottern ska köpa något nytt till morgondagens utegång. Åker direkt efter jobbet vid 4 idag.

Och middagen blir gårdagens rester av paj. Kantarellpajen till mig och dottern och tacoköttfärs till sonen.

Och mitt lilla husdjur på jobbet -en spindel som gått omkring på mitt skrivbord och i fönstret hittade jag idag på golvet död - jag tror det är den i alla fall. Eller så hade jag fler och jag som förr hade sån fobi för spindlar eller allt med mer än 4 ben känner mig idag inte lika panikslagen och benägen att döda dom. Sen vill jag väl inte klappa på dom men jag släpper inte allt och springer gallskrikande iväg och vägrat gå i närheten förrän någon annan tagit bort den. Ja man förändras som människa på gott och ont.

Ja ja man kan inte vara på topp jämt och man kan ju även få vara sur och grinig och ändå känna att det är ok för att det har inte med mig och mitt mående och kropp att göra utan att det är andra omständigheter.

Må Gott

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar