December

December

måndag 22 september 2014

Nu är hösten här



Det är nog så att hösten har kommit på riktigt och för att stanna. Kan ju bli någon enstaka dag med härligt väder igen men dessa blir nog inte så varma som helgen då shorts och linne var aktuellt. Nej nu är det mer påpälsade dagar som kommer.

Det blåser och det har regnat så man får tanken på höststorm men nu vill solen komma fram igen ser det ut som.

Så idag är det tights ner till vaderna under klänningen och jag kan nog också använda mig av en stickad tubsjal i rött som accent utan att det känns för somrigt och varmt.

Igår var det en fullspäckad dag. Först långa hundpromenaden med hundgänget. Städade badrummet, körde dottern till jobbet, la mig ett par timma för att sen hoppa ur sängen för att hinna med middag och baka! Sen yoga och så hämta dottern. Pust och Puh.

Middagen var enkel. Det blev den grillade kycklingen i libabröd ihop med sallad. Och jag och sonen gjorde morotskaka ihop, jag rörde ihop den medan han skalade morötterna och hackade valnötter. Så den blev en enkel - middagen men gott. Frostingen till kakan fixade sonen sen medan jag var på yogan.

Igår gick yogan också väldigt bra och jag fokuserade mycket på själva andningen. Den ska ju följa rörelserna och ibland är det si och så men igår så blev det riktigt bra och hela passet var skönt och jag var riktigt trött efteråt men eftersom dottern skulle hämtas så fick jag vänta med sängen. Satt och lyssnade på boken en halvtimme innan hon slutade. Ingen mening att gå hem och in för att egentligen bara vända och åka så jag väntade i bilen.

Fikade morotskakan när vi kom hem och sonen hade lyckats väldigt bra med frostingen.

Och sen somnade jag väldigt gott och har sovit bra hela natten och klev upp ca 12 timmar senare.

Men jag har något konstigt med höger ben. Den värker från höften ner till foten och knät liksom svider när jag ligger i sängen och jag har fått vända och vrida på mig för att hitta en bra ställning och så har jag haft det några nätter nu och idag - ja då känner jag av detta även sittandes. Man slutar aldrig förvånas egentligen hur vissa problem kan dyka upp på vissa ställen för att sen försvinna. Vilket jag då hoppas på att detta också gör.

Idag ska vi äta tacos till middag och prova de där nya brödbåtarna. Spännande. Vi har inte ätit middag ihop som hel familj på hela helgen eftersom sonen har varit borta när dottern varit hemma och tvärtom så vi myser på en måndag och varför inte. Man kan ju mysa vilken dag som helst på veckan.



Må Gott

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar