December

December

tisdag 16 september 2014

Fortsatt härligt höstväder

Idag gnuggar jag inte geniknölarna men väl ögonen. Av trötthet!



För få timmars sömn är orsaken. Somnade vid 10 i går kväll, vaknade av kattastrofen klockan 6 som ville ha sällskap till matskålen och så tog det en timme innan jag somnade om och så ringde klockan igen vid 8!

Då sov jag jättegott men drömde konstigt.

Anledningen till den ställda klockan var att jag skulle köra sonen till möte på af klockan 9. Själv passade jag på att besöka biblioteket för att lämna och reklamera en mp3 skiva som inte tog alla filer utan slutet gick inte ladda in och det vill man ju inte missa.

Hämtade upp nästa Ramon Fransson deckare och en annan cd-bok och så blev det några "normala" vanliga böcker som man läser på vanligt sätt :D får se hur det funkar men dom finns inte som ljudbok än och jag vill läsa dom.

Jag var klar där samtidigt som sonen ringde och var klar med sitt och så åkte vi hem och jag tog en runda med vovven. Härlig frisk septembermorgon med sol och krispig luft gjorde det skönt men det blev ingen jättelång runda. Jag kände att jag var för trött för det.

Lite frukost sen med te och tunnbrödsmörgås och så satte jag mig i soffan, lyssnade på boken och stickade.

Dottern vaknade till liv och fick koka kaffe åt mig sen när hon ändå var ute i köket och jag fick för mig att leta fram en pärm för att sätta in mina stickmönster i som jag printat ut istället för att dom ligger huller och buller här och där och skräpar.

Och sen flög f*n i mig och jag städade bland en massa papper jag har i ett skåp. gamla papper, blekta kvitton, saker som inte behöver sparas på har legat och tagit en massa plats.

Känns skönt att ha rensat i röran men några hyllor har jag kvar och sen finns det plats för ungarnas att lägga sina papper på varsin hylla.

Inte klokt man vad man sparar på en massa onödigt! Har mycket i olika skåp som jag borde rensa och slänga och nu har jag ju börjat. Och det är inte bara papper utan saker som jag tänkt då kunde vara bra att ha men efter år utan att man använt så är det ju bara att inse att det bara ligger och tar plats.



Tisdag och det är stickcafé dag men jag har inte bestämt mig om jag ska gå eller inte. Det nya stället har öppet varje tisdag och det kan jag tycka är för mycket men jag behöver hålla mig vaken - eller egentligen inte - men dottern ska hämtas hem 21:30 så en lite tupplur kan jag ju ta men risken är ju att man blir ännu segare i morgon än i dag för att man blir pigg när man sen ska sova - vi får se hur jag kommer göra. Det är ju kul också att sticka bland vänner.

Fast just som jag skriver så känner jag - näe jag blir nog hemma i soffan!

Sticka lite, läsa lite, lyssna på boken lite och vila mycket!

Angenäma val?

Må Gott

1 kommentar:

  1. Hoppas du känner dig piggare idag :-)
    Blev det en träff på stick caféet igår?

    Slutet vill man ju absolut INTE missa :-D
    Ha en fin dag!
    Kram ❤️

    SvaraRadera