December

December

tisdag 22 juli 2014

Sol och bad

Kaffe, en smothie på banan och jordgubb och datorn.

Har varit vaken ett tag och jag är insmord med solkräm, påklädd i bikini och gjort fika. Ska iväg till hundbadplatsen som jag nu får kalla sjön vid min skog ihop med en kompis och hennes två hundar så idag blir det sol och bad.

Och det lär väl vara ännu varmare i vattnet än i söndags - den har ju haft ett par dagar på sig.

Igår gjorde jag ingenting och det var så skönt.

Jo jag började med att duscha och tvätta håret, sen tog jag vovve ut på en förmiddagsrunda och lät håret torka i luften. Men sen så satt jag under parasollet i skuggan hela dagen i stort sett. Läste ikapp mig på Allas som kommit under semestern och även tidigare nummer som jag inte mer än ögnat igenom.

Sen på em körde jag dottern till sin kompis och nu blir hon borta några dagar. Idag är hon i Danmark med gänget och sen skulle dom vidare någon annanstans - i Sverige.

Grillade lax till middag och potatissallad och grönsallad till. Gott ihop med iskallt iste - för det är läskande i värmen.

Satte ute i skuggan ett tag till innan jag blev uppmärksammad. Vovven har börjat med att vilja få uppmärksamhet. Jag har inte lyckats tyda vad han vill riktigt men igår trodde jag mig veta. Han tar tag i mig, i mina kläder nu när jag haft ett löst hängande linne eller i kjolen eller liknande. Trott att han vill busa men när vi försökt så har han inte varit så intresserad.

Igår tänkte jag - han vill gå ut och gå så det gjorde vi - en kvällsrunda innan jag gick och la mig. Han var inte extra nödig utan ville väl bara nosa lite och läsa sin omgivning.

Snart kanske han blir en sån som går och hämtar sitt koppel.

Inget på tv så jag la mig vid 8 och har sovit gott hela natten.

Sverige är just nu fantastiskt med sin värme och sol och härliga dagar. Nöjd över att jag hade mer semester att ta ut.

Må got

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar