December

December

tisdag 10 juni 2014

Lycka



En dag som denna är inte en dag som jag vill ha. Jag har trött, seg och det värker både här och där.

Sovit bra ändå - alltid nåt. Men jag har avbokat stickträffen i kväll. Hur trevligt det än är så får jag tänka till lite. Fick en sån där blemma på tungan igår som nästan är borta idag och för mig är det ett tecken på att min kropp behöver vila och ändå tycker jag inte att jag gjort så mycket men vad jag tycker och kroppen är två helt skilda saker.

Igår efter jobbet åt jag och sonen rester ur frysen, har så många burkar som behöver ätas upp och vi hade också lite tid för han skulle till tandläkaren - väldans konstig tid 18:15. Så efter att vi ätit, han kyckling i kokos med ris och jag pasta och köttbullar så åkte vi. Och tandläkaren är i samma hus som vårdcentralen och jag parkerade och sen tog jag mig en promenad på gamla marker, har ju bott där omkring tidigare. Och det ligger fint - gångvägen intill ån och vi gick och kom fram till sjön men det var inte så mycket med att ens doppa tassarna igår. Gick igen om parken och där hade friskis och svettis startat och sen förbi mitt gamla lägenhetshus och så var vi nästan framme vid bilen igen när sonen också var klar och jag hade lämnat honom en kvart före så det blev en härlig promenad på 45 minuter och jag såg många hundägare som också gick framför, bakom och på andra sidan ån och vovven hade mycket att läsa av.

Sen blev det mest väntan, väntan på att klockan skulle bli nästan halv 10 så jag kunde åka och hämta dottern och sen gick jag och la mig och somnade gott.

Kattastrofen är glad igen, idag får han gå ut efter att fått vara inomhus i stillhet 2 dagar. Han lyfte och hade ont i tassen men inget syntes när man försökte studera men efter lite vila så ser det då idag mycket bättre ut för han går utan problem eller när jag såg honom så sprang han från dotterns stängda rum - där jag hörde att han krafsade på dörren som jag stängde igen när jag vaknade och ut i badrummet till lådan. Sen hoppade han upp på bänken och matskålen utan problem så det känns rätt att idag ge honom lite mer frihet och han har suttit ute vid vattenskålen som står där och druckit massa vatten och nyss såg jag honom gå iväg på äventyr - lycka!

Dottern jobbar tidigt idag och jag väckte henne för något hade hänt med hennes telefon igår så hon kunde inte riktigt lita på den men jag somnade om direkt.

Vädret är soligt och varmt idag också - riktigt skönt att sitta ute i skuggan och dricka en kopp kaffe. Ja det tar lite tid att blogga när man inte sitter still framför datorn hela tiden :D

Nu väntar en dusch och göra mig klar för jobbet. Fick gjort viktiga saker igår - planering inför nästa vecka som måste förberedas och det känns bra så jag inte sitter med skägget i brevlådan när det är dags.

Och ur frysen har jag tagit upp lövbiff idag. Får se vad som ska göras med den.

Nu en kopp kaffe till innan jag börjar med det jag ska och idag får jag också starta dagen med lite värktabletter känner jag - får vara glad att det inte gäller varje dag men surt att ens behöva det.

Må Gott

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar