December

December

söndag 1 juni 2014

Filmtajm

Philomena (2013) Poster

Tänk - jag har tittat på en film. Streamat på datorn. Jag såg philomena och när man trailade för den på tv att den skulle gå på bio tänkte jag att den skulle man ju se men jag kommer aldrig iväg på bio och hyr inte heller filmer längre.

Efter maten och undanplock så satt jag vid mitt köksbord och lyssnade på boken medan jag rippade en cd-bok - Furioso - som inte var i mp3 format utan i cd och det var 20 av dom. Det tar sin tid.

När det var klart så gick jag in på en sida med filmer som man streamar. Letade upp den film jag såg igår på dagen när det regnade - livsverket och hittade den och såg slutet som jag missade. Sen tittade jag lite mer på sidan och hittade Philomenia. Började titta men fick stänga ner då jag inte orkade se hela och har suttit nu på morgonen med kaffe och resten av filmen.

Har säkert hört att den bygger på verklighet men det hade jag glömt. Och den var bra. Judy Dench är ju en härlig skådespelerska.

Idag skiner solen från en klarblå himmel igen. Så jag ska ta en snabbdusch och sen smörja in mig för att tillbringa dagen i solen i stolen. Dottern ska köras till jobbet. Hon är inte helt kry och vill inte cykla därför. Det är många som hostar och har sig på hennes jobb. Lite som på dagis att vara med gamla människor.

Och hon jobbar till efter 21 så det blir hämtning också.

Funderar på vad jag och sonen ska äta idag. Rester kanske.

Men va ser jag - när jag tittar ut. Solen har gått i moln - hm.

Jaja, kan mysa i soffan istället.

Må Gott


1 kommentar:

  1. Det är inte fel att kunna tjuvtitta på en film ;-)
    Vi köpte ju en billig surfplatta i vintras & den går det att koppla till tvn & så kan man stream därifrån. Med lite tålamod för buffring så kan man via swefilmer se nya eller gamla filmer där :-)

    Vi hade ett strålande väder igår... Det var nästan för varmt för att sitta i solen... Men härligt :-)

    Hoppas dottern inte lägger sig sjuk nu...
    Ha en fin måndag!
    kram

    SvaraRadera