December

December

tisdag 20 maj 2014

Rusk, regn och vattenIgår öppnade sig skyarna rejält och ställde till det för många. Bilar hamnade i vattenfyllda vägpartier, det rasade jord ner på motovägarna och folk fick sina källare fyllda.

Jag och sonen som jag för en gångs skull fick med mig när jag skulle handla gjorde ärenden först i centrum. Sen åkte vi till Ica och jag hade en lista med mig med - skrivit upp veckans kortpriser som var bra och det blev lite smått och gott och jag hade tidigare frågat de mina vad vi skulle ha till middag och sonen tyckte - grilla hamburgare så det blev det men inte grillade.

När vi var där inne i butiken så hörde jag ett konstigt ljud - och insåg sen - det spöregnade. Tänkte det är väl en skur men sonen tyckte inte vi skulle stå och vänta i affären så vi sprang ut till bilen och hann bli rejält blöt innan man fått upp dörren, fått fram paraplyet. Det gick väldigt fort att gå från sol till oväder.

Regnet hade sen inte hunnit till dit jag bor så vi kunde lasta ur utan att bli blöta och sen kom det till oss med rejäl åska och rejält regnande och jag är så lycklig över att vovven inte reagerade alls på åskan men regnet - ja han vägrade gå ut.

Men hamburgarna med bröd, strips och tillbehör blev gott. Strömmen fick vi behålla också.

Idag är det grått och trist men inget regn än.

Höll mig vaken hela kvällen och kunde titta på först danska serien Arvingarna och sen sista delen av en austrailensk deckare - båda är bra och deckaren var spännande ända till slutet. Hade många gissningar om vem som var mördaren men hade inte ens tanken på att det var hen som var mördaren. Precis så ska en bra deckare vara.

Har idag varit och tagit min injektion - på en tisdag. Har haft en stor lapp på skrivbordet på jobbet så att jag inte skulle missa den. Sen har jag hämtat ut en massa mediciner och beställt mer av injektionerna då dom är beställningsvara. Men nu är förråden fyllda igen.

Idag ska jag iväg och sticka, blir upphämtad och ska iväg lite längre bort än vad vi brukar vara - de flesta bor i samma by men någon enstaka finns längre bort - ska bli trevligt.

Och dagens middag blir pasta med fläskfilé.

Kortpris var det också på jordgubbar så jag har med mig det till dagens lunch. 20 kronor ask och dom var riktigt goda - får köpa mer i slutet på veckan.

Må gott
1 kommentar:

 1. Samma skitväder här igår på kvällen...
  Här blev det oxå stwkta hamburgare. Köpte färska på Ica 4st för 20:- goda!
  Kollade oxå på Secret and lies o säger precissom du. Kunde aldrig gissat att det var. Just hen som var mördaren...
  Hoppas du har haft en bra dag
  Kram 💜

  SvaraRadera