December

December

onsdag 21 maj 2014

När själen får sitt
Vissa dagar mår man bättre än andra och idag är en sån dag. Själsligt i alla fall - det där andra - försöker jag inte tänka på - försöker!

Min läkare ringde i morse - hon skulle ringa mellan 9-10 men ringde redan halv 9 så jag vaknade tidigt idag med mina mått mätt.

Efter frukost så gjorde jag mig klar för att gå en runda med vovven och vi var ute nästan en timme och gick i vårt vackra strövområde intill en å. Det var varmt tidigt och jag fick smort in mig. Mest gick vi i bland träd så det var skönt och skuggigt men det är en transportsträcka på ren asfalt oskyddat från sol.

Vovven gick lite med alla 4 tassar i vattnet men drack gjorde han inte förrän vi kom hem. Och sen blev han trött.

Igår var jag på stickmötet och den vi var hos denna gång bodde så vackert med en sån härlig utsikt. En gammal ombyggd sommarstuga. Så det blev några timmar med skratt och prat som alltid. Nu är det en gång till innan semestrarna och uppehåll.

Tog upp lövbiff ur frysen idag, tänkte att vi skulle ha ris och wokade grönsaker till. Annars är det ju grillväder men det hinns inte idag känner jag. Det är sista yogan också på några månader.

Och det är många veckor kvar innan jag har semester - det går fort. Härligt.

Må gott

1 kommentar:

 1. mysigt att vovven vågade gå i vattnet idag... snart kanske han badar hej vilt .:-) Roligt att se att han börjar våga :-)

  Skönt att du har en bra dag :-)
  "just idag är jag stark, just idag har jag allt" Man får njuta av de dagarna :-)

  Ha det så mysigt på kvällens Yoga
  Kram ❤

  SvaraRadera