December

December

fredag 30 maj 2014

Klämdag



Får mig nästan att tänka på kramdag - klem/kläm på norska betyder ju kram.

Och jag är ledig och har sovit länge och gott trots att jag somnade med värk i käken, ilade rejält och jag fick kliva upp och ta värktabletter och kände hur smärtan ebbade ut.

Men idag känns det ok igen.

I mitt badrum står tvättmaskinen och tvättar och låter och jag är så glad över detta ljud för igår, efter att jag städade badrummet ordentligt så ville den inte starta och jag kände hur det nästan snörptes i bröstet - neeeej!

Men den fick vila och ev torka ifall det kommit fukt för när jag städar mitt badrum åker duschslangen fram. Jag var i alla fall nöjd hela dagen med badrumsstädningen för det luktade gott av ajax varje gång jag var in.

Och utan att jag ens sagt något kom dottern upp och hon tog kök, bänkar och en hylla och for runt med trasan och sånt gör mamman glad.

Sen satte jag mig ute och läste i Allas - det blåste lite kallt men det var bara skönt. Och sen kryddade jag på kotletter som jag tog fram, klädde på mig det jag har när jag ska ut och gå och så iväg på en timmes runda. Ställde appen men hade nog glömt att trycka på start för inget syntes när jag kom hem och när jag kom hem så var middagen klar. Färskpotatis och stekta kotletter - Gott.

Och sen var det ju torsdag - en dag som inte bjuder på något sevärt (som de flesta dagar) så jag plockade fram symaskinen. Lagade lite kläder och sydde en kanal i en klänning jag gjort om till kjol och drog resår i. Känner mig nöjd.

Sen var det repris på Prey som började på 1:an i måndags och den såg jag innan jag sen la mig och fick min törnrosa sömn.

Idag ska dottern till jobbet, lax blir det till middag. Solen skiner och en promenad ska det bli - har bara inte bestämt mig vart än.

En skön ledig fredag.

Må Gott

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar