December

December

torsdag 29 maj 2014

En röd dag

Sovmorgon!

Skönt att sova länge - det blev 12 timmar i natt också - så många timmar jag behöver för att må hyfsat.

Resten av huset sover fortfarande och jag har suttit i lugnet i köket och ätit frukost. Te och valnötsbröd.

Solen skiner, blåser gör det och värmen är inte jättehög så det drar lite kallt när jag har altandörren öppen.

Funderar på vad jag ska göra av den här dagen och ett är att ta tag i tvätt. Det ligger lite högar på strykbrädan och jag vill få undan det nu. Sen borde badrummet städas också. Tvätta en tvätt kanske - det är bra torkväder ute.

Funderar på vad jag ska ta fram till dagens middag. Förmodligen blir det kyckling. Har också tagit "sommarchansen" och gjort en prenumeration på 10 nummer av Allas över sommaren och då skulle jag även få 2-delat träningsset.



Får se om det blir jag eller dottern som kan ha detta men jag tyckte det var snyggt och vi har båda rosa i våra träningsskor. Eller så är det perfekt till yogan eller att bara sitta hem och mysa i.

Lättsamt att få tidningen i brevlådan - jag brukar prenumerera ibland men gillar också att gå och köpa den i affären dagen då den kommer ut.

Och jag borde också ta tag i den jättehög av Allas jag har i en vrå som delvis är oläst och bara löst kryss och ibland är kryssen olösta men läst. Många goa recept kan man ju hitta också som jag borde riva ut och spara och sen göra mig av med högen som samlar damm.

Vi var inte så många på hundpromenaden igår. Det var jag, hon som startat och 2 till. Lite trist att inte fler hänger på men prioriteringen är ju olika för alla och det var dagen före en långhelg och många åker iväg, någon hade sjuk hund etc. Lite trist är det att man skriver att man kommer men sen inte ändrar den statusen när man sen vet att man inte kan komma med så slipper man stå och vänta.

Men det var trevligt ändå och vi gick en runda som är ca 4 km. Jag testade 2 appar samtidig och dom skrev 2 olika sträckor så vem ska man tro på?

Promenad ska det bli idag också - när och vart är inte heller klart än.

Hann in i en djurbutik igår och köpa lite gott. Det luktade tydligen väldigt gott när jag kom in i bilen med påsen.

Och när vi kom hem så fick han ett


Puffat gristryne och jösses så smaskigt det var. Och så otroligt fult men varför inte ta vara på det om det nu går.

Vi har ju tidigare köpt puffade hönsfötter och det går också ner med ett smask. Har nu en godispåse med sånt här i städskåpet hängandes och nosen är ofta vid den dörren och nosar.

I en annan burk har jag "vanligt" godis i form av levergodis och annat hårt. Men det är nog städskåpets gömmor som lockar bäst.

Nej innan jag ska ta tag i denna dag ska jag ta ett måste till - koka mig lite kaffe.

Må gott

1 kommentar:

  1. Våran Zingo älskar tjurmukel & knorrar :-) Det är det "bästa som finns" ;-) Mycket godare än frolic, som han får som godis...
    Är du ledig idag oxå?

    Hoppas du får en fin fredag! Här utanför skiner solen från en klarblå himmel... ☀
    Kram❤

    SvaraRadera