December

December

onsdag 14 maj 2014

Kaffe och kanelbulle



Ibland har man tur - på jobbet - i frysen! Där finns goa kanelbullar så det kände jag att jag behövde ihop med en stor kopp kaffe.

En lång dag idag. Vaknade av dottern när hon gick förbi min säng - 05:29! Sen dess har jag varit vaken. Låg en stund men klev sen upp för att dricka te och sen klädde jag på mig för att ta en promenad med vovven som från början var jättenöjd men sen började det regna och då försvann svansen in mellan benen och han ville bara hem så den där längre rundan jag tänkte ta - det blev det inget av med.

Träffade en granne sen utanför huset och vi stod och pratade lite och det gillades inte heller av vovven då det kom lite droppar.

Sen blev det kaffe och veckans nyhetsblad innan dusch och göra mig klar för att åka och ta veckans injektion. Och jag hade koll trodde jag - men inte - jag har betalat för mycket och hade kunnat få frikort för flera hundralappar sen - så går det när man inte håller koll ordentligt och tar med sig fakturan när den blev betald och fått det infört på kortet och då fått rätt men så är det - nu har jag i alla fall frikort fram till 23 december. Gott!

Är ca 100 kronor ifrån apotekets så snart blir det lite bättre med ekonomin även där.

Sen har jag lämnat bilen till killen som skulle fixa och han satt också på vc med sina barn fast det visste jag ju inte om där och då. Ska bli skönt att det äntligen blir gjort nu. Och bullen och kaffet på jobbet var jag värd efter en promenad på ca 10 minuter - han höll hus nästan hemma hos mig så därifrån är det nära och jobbet ligger ju inte långt bort heller.

Inget regn men jag blev lite svett och trött och det sitter en ömhet i halsen igen! Och igår gjorde jag inget efter jobbet - jo stekte kycklingfiléer - utplattade sk minutfiléer. Dottern hade fixat klyftpotatis och så blev det en sallad och en dragonsås till - mumsigt.

Idag tänkte jag att det skulle bli falukorv i ugn - sån med ost, tomat och lök och kokt potatis.

Gick och la mig 9 efter att jag sett ett härligt program - eller halva - kom in i programmet när man visade en hund och ett rådjur som var kompisar sen rådjuret var nyfött och som var vilt men kom förbi varje år och födde sina kid och lekte med hunden - helt otroligt och så var det en katt som födde kattungar och i samma veva föddes ankor och katten adopterade dessa som också diade katten. Dom kom i precis rätt ögonblick för att katten skulle ha extra moderskänslor och inte se dom som mat. Naturen är otrolig. - vänskap över artgränserna hette det och finns på SVT Play

Katt och kycklingar.

Onsdag men ingen yoga - nästa onsdag är det en extra gång - egentligen så slutade den för terminen i söndags och denna vecka är hon borta - instruktören men skulle bjuda igen på en gång nästa vecka för en missad dag då hallen inte gick att använda.

Och det känns rätt skönt faktiskt att det inte är någon. Då kan jag gå och lägga mig tidigt idag också. Känner att det kommer att behövas om jag ska orka med fredagen och helgen.

Ska upp vid 6 på fredag och på lördag är det hundpromenad.

Men det är roligheter så det gör det ju lite lättare.

Må gott

1 kommentar:

  1. Jobbigt det där när man inte kan somna om...för mig var det tvärt om...kunde inte somna igårkväll!!:-(
    Hoppas du får en fortsatt fin dag....och kaffe hjälper ju lite i alla fall....hihi..
    Kram Lollo♡

    SvaraRadera