December

December

fredag 9 maj 2014

Fredag



Fredagen är här - veckan har gått så fort. Idag är det uppehåll, lite sol mellan molntapparna och rätt behagligt ute.

Men inte har min energi blivit bättre för den sakens skull. Låg länge idag också. Tur man har en lika morgontrött vovve :D - han skulle få sig en rejäl promenad med dottern idag så jag slipper få dåligt samvete.

Var uppe vid 10 och åt frukost och sen gick jag och la mig igen och vilade på maten och fick väl mer fart på kroppen strax efter 12 för jobbet börjar klockan 13.

Så jag fick bryggt kaffe, gjort ordning lunchen, duschat och iväg.

Men nu sitter jag här och är seg som kola och magen är bubblig som skam - kan bero på linssoppan igår kanske ihop med en känslig ibs mage.

Men jag gillar denna soppa - tomat och linssoppa - enkel och god och en varm ostmacka till och mums. Dottern hade lagat när jag kom hem och sonen han åt rester - fläskpannkaka. Sen satt vi där och dottern vill baka muffins - läs: Dottern läser receptet åt mig, håller mig sällskap och jag bakar! Men igår hackade hon chokladen och fyllde formarna och höll koll på dom i ugn.

Så enkla att göra för jag använder matberedaren och vi hade en banan övermogen i fruktskålen och sen tog jag fram ur frysen och vi hade både mörk och vit choklad som hon hackade. Dottern fullkomligt älskar banankakor, muffins och bakverk med bananer i.

Vilade framför tv och sen blev det mello men jag såg inte hela, orkade inte vara vaken så länge men tyckte nog att det var lite roligare musik igår än alla ballader i tisdags.

Idag blir det något med kyckling till middag - tog upp filéer ur frysen sen får ungdomarna hemma bestämma vad det ska bli.

Det blir en lugn kväll, dottern ska inte iväg - vad jag vet - och det innebär att det inte behövs köras eller hämtas men i morgon skulle hon iväg till kompisarna för att titta på mello.

Sonen har som vanligt ingen aning - det vet han aldrig förrän strax inpå.

Men förhoppningsvis så kan det bli sköna promenader. Känner i svalget att något är på gång men om det är en förkylning eller bara den vanliga ME-symptomen - ja det vette tusan. Den som lever får se.

Må gott

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar